Concerte Rock

OUT OF DOORS FEST 2014

Out of  Doors Fest este un eveniment ce scoate fenomenul Doors Club dincolo de uși, o extindere a ceea ce înseamnă “Live Action” pentru Constanța.

O primă  ediție de succes, desfășurată în septembrie 2012, impune continuitate, motiv pentru care a fost creată ediția Out of  Doors Fest 2014.

Ediția a -2 a a Out Of Doors Fest Constanța va avea loc pe 11 și 12 iulie, în locația de vară a clubului constănțean Doors. Plaja  Doors este situată în Mamaia Nord, zona Hanul Piraților, între orașele Constanța și Năvodari.

Pentru 2014, Out of Doors Fest  pregătește un line-up care să includă cele mai apreciate trupe ale momentului.Programul va fi împărțit pe 2 zile și îi are ca headlineri pe Vița de Vie si Cargo, alături de care vor urca pe scenă și : Omul cu Șobolani, Robin and the Backstabbers, The Rock, Alternosfera, Byron, EMIL și Maddriven. . Evenimentul va fi prezentat de către Cristian Hrubaru, o personalitate emblemă  în lumea rockului românesc.

Cele 2 zile de festival vor cuprinde și activități desfășurate pe zi, ce urmează a fi anunțate pe parcurs.

Prețurile biletelor sunt: 30  lei/ 1 zi și 50 lei/ abonament 2  zile.  Abonamentele, în valoare de 50 de lei, au fost puse în vânzare și se pot achiziționa online pe www.iabilet.ro , în rețeaua magazinelor UMAN, SENIA, în agențiile Perfect Tour din toată țara și  la sediul Clubului Doors  Constanța , din strada Traian, nr. 68A,  zona gară.

Out of  Doors Fest este organizat de Clubul  Doors în parteneriat  cu Rock Fm, Ciuc, Jack Daniels, Neptun TV și Maritimo Shopping Center!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top