Noutati

Diamonds Are Forever un nou material video

Daca la finele anului trecut formatia Diamonds Are Forever anunta lansarea primului lor material in format DVD, intitulat „Bridges Are Born”, in acest moment baietii fac public documentarul din cadrul acestui DVD si pentru cei care nu au apucat sa il achizitioneze pana acum.
„Bridges Are Born” este un DVD al trupei ce contine doua discuri: un concert filmat si inregistrat live al trupei si un alt disc cu un material biografic, respectiv acest documentar, ce se  vrea a fi un jurnal al primului lor an de activitate. De asemenea, ca si bonus, DVD-ul contine toate videoclipurile trupei pana la momentul lansarii sale.
Interviuri, filmari, atat pe scena cat si in afara ei cu baietii sau oameni care au avut un moment de tangenta in proiectele desfasurate in acel an; relatari sau pareri proprii ale baietilor despre ce fac ei; le puteti vedea cu aceasta ocazie. „Bridges Are Born” este primul material video al unei trupe din Romania care a rulat in acest an pe marele ecran. Aceasta se intampla in luna februarie 2013 in Cluj-Napoca, orasul lor de resedinta, dar poate si alte orase din tara vor prelua exemplul.
Documentarul poate fi vizionat aici:
Pentru colectionari, DVD-ul inca se mai poate achizitiona, desi un numar limitat au fost produse, dar pentru aceasta trebuie sa contactati trupa pe adresa lor oficiala: contact@diamondsareforeverband.com
In acest moment trupa lucreaza la un nou material.
Pentru alte informatii, ii puteti urmari pe canalele lor oficiale:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top