Noutati

Deschidere oficiala Rock Academy Cluj

Cluj-Napoca a fost dintotdeauna un oras cu traditie pentru muzica rock. Sub egida lui Costi Camarasan, membru fondator al trupei Compact, s-au pus bazele celui mai important proiect de sustinere a muzicii rock, si anume Rock Academy Cluj-Napoca. Prin acesta,profesorii ei, muzicieni consacrati de altfel, doresc sa ofere inapoi o parte din experienta acumulata.

Rock Academy este prima scoala de rock din oras, avand ca scop o activitate extraculiculara, unde cursantii ei pot gasi o alternativa creativa de a-si petrece timpul liber. Ea se adreseaza tuturor celor dornici sa invete un instrument, fie ca vorbim de chitara, bass, tobe, clape sau voce. Ceea ce face diferenta intre Rock Academy si o scoala de muzica standard este ca accentul aici cade pe partea practica a muzicii, fara sa diminueze partea teoretica in acelasi timp. Profesorii ei sunt dornici sa initieze si sa impartaseasca micile secrete pe care le-au acumulat.

Astfel, ii avem pe:
Chitara – Kovacs „Covi” Laszlo  (Desperado)

-Costi Camarasan (Compact)

Bass      -Vlad Spatar (Desperado)
Tobe -Csergo „Domi” Domokos (Urma)
-Samy Lupean
Voce     -Venczel Peter (prima opera rock din tara)
Rock Academy Cluj, isi deschide portile pe data de 1 Februarie 2013 in intervalul orar 18-20, unde pe langa prezentarile ce se vor tine, cei dornici sa experimenteze isi pot incerca talentul. Mai mult, toti cei care se vor inscrie in aceasta zi, vor primi un cadou din partea Rock Academy. Aceasta e o sansa unica de a porni cu dreptul in lumea muzicii rock. Te asteptam in gasca noastra!

 

http://www.rockacademy.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top