Concerte Rock

Deschide-ţi mintea! 10 mai, ora 10, in Club A Lansare de album Timpuri NOI

Timpuri NOI este simbolul rock-ului românesc şi, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid!

Timpuri NOI înseamnă în prezent Dan Iliescu, care, după ce vreme de cîteva decenii a fost cunoscut de public în postura de chitarist şi compozitor, şi-a asumat şi rolul de vocal, continuând misiunea muzicală a trupei. Alături de Dan, pe scenă se află Felix Sfura (tobe, backing) şi Sabin Penea (bass, vioară, backing).

Timpuri NOI lansează noul său album, “Deschide-ţi mintea”, ca un îndemn la libertate de gândire, unde altundeva decât în singurul club din România al cărui trade-mark este rockul: Club A

Istoria ce leagă Timpuri NOI de CLUB A este veche şi de însemnătate pentru muzica din România. Existenţa trupei şi a acestui club îşi au capitole distincte, bine conturate, în evoluţia şi supravieţuirea unui gen muzical “interzis” în anumite vremuri.

Acum, cînd graniţele de stil şi informaţie sunt deschise, Timpuri NOI vine cu un alt îndemn, adresat rockerilor şi lumii: Deschide-ţi mintea! Albumul conţine piese care descriu realităţile care nu ne convin, mesajul social este puternic, ironia este omniprezentă, textul e puternic iar sound- ul…aici vă lăsăm să descoperiţi singuri. Ceea ce se întîmplă la concertele Timpuri NOI este încă un reper pentru cum ar trebui să se cânte rock în România.

MHO Music – Management: Tudor Balcu – 0766.489.655 – PR&Comunicare: Alina Manole – 0766.489.646

Concertul de lansare va avea loc asadar pe 10 mai, în CLUB A, Bucureşti, începând cu ora 22:00. Şi, pentru că Timpuri NOI susţine muzica trupelor tinere, una dintre acestea va fi prezentă în deschiderea evenimentului. Este vorba de o trupa cu medie de vârstă mai mică decât vârsta muzicală Timpuri NOI, dar care promite că va scrie şi ea în istoria anului 2012: Blue PULSE

Se anunţă invitaţi surpriză…!

Un eveniment MHO Music.

(Pentru cei care nu ştiu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le ştie atât de bine: Stere, Tanţa, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, NATO, Tata…iar lista poate continua, cu doar câteva excepţii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri NOI)

Concert de lansare a albumului Deschide-ţi mintea – Timpuri NOI
Opening act: Blue Pulse
CLUB A, Bucureşti 10 mai, începând cu ora 22:00
Acces: 10 lei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top