Concerte Rock

Desant – invitaţi în cadrul concertului Kempes & Rezident Ex de la Arenele Romane

Trupa timişoreană Desant va avea statutul de invitat în cadrul singurului concert pe care Kempes şi Rezident Ex îl va susţine în capitală. Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane pe 21 septembrie va însemna reîntâlnirea dintre Kempes şi publicul bucureştean, după 8 ani de absenţă, dar şi prezenţa pe aceeaşi scenă a două nume ce vreme de 6 ani au făcut istorie într-o trupă de frunte a rockului românesc: Kempes şi Alin Achim.

Desant anunţă că: „showul din septembrie, va însemna lansarea oficială a formaţiei, şi se va concretiza în forma unui adevărat asediu rock la Arenele Romane.

Trupa a fost înfiinţată la sfârşitul lui 2010, la Timişoara, a lansat primul single „Zbor” în 2011, iar pe 16 iunie 2012 a fost prezentă pe scena OST Fest. Desant propune un sound hard-heavy de calitate, energic, şi versuri simple, adresate publicului larg. „Am decis să abordăm stilul hard-heavy pentru că asta ne place şi o vom face cu dăruire”, mărturisesc muzicienii.

Desant înseamnă: Alin Achim (bas), Mihai Dobrescu (tobe), Tibi Săulescu (chitară), Vlad Toma (clape) şi Alex Anca (voce). Fiecare membru al grupului are în spate un parcurs muzical interesant: Alin Achim a cunoscut consacrarea cu Cargo, trupă alături de care a petrecut 13 ani; Mihai Dobrescu a trecut pe la Black Roses, Intercity şi Ego, chitaristul Tibi Săulescu a mai făcut parte din Lost Leaves, The Spirit şi Regal, solistul Alex Anca a mai cântat în Old No 7, Radioactiv şi Pandora, iar  organistul Vlad Toma a fost implicat în proiecte muzicale alături de Staccato, Lex, Darken My Grief.

Pentru concertul Rezident Ex şi Desant din 21 septembrie sunt în vânzare două categorii de bilete:

Acces general – 60 RON

Bilete VIP – 100 RON (întâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afişul evenimentului semnat de artişti )

Biletele se vând si online, in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.rowww.bilete.rowww.myticket.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top