Concerte Rock

DEICIDE in Bucuresti, 8 martie – club Fabrica

Asa cum v-au obisnuit, Hatework si Asociatia Culturala Manifest incepe seria concertelor din primavara lui 2013 cu un eveniment de exceptie: Deicide la Bucuresti (8 martie, club Fabrica).
Dupa excelentul show din mai 2010, Deicide revine in Romania pentru o alta demonstratie de forta, in stilul Glen Benton & Co. Alaturi de Deicide vor urca pe scena din Fabrica patru trupe tinere in curs de afirmare, dintre care una a mai avut ocazia de a concerta in Romania in concertele Hatework (italienii Karnak, in mai 2011).
Deicide este o trupa al carui nume se confunda cu istoria death-metal. Infiintata in 1987, Deicide a lansat in controversata-i evolutie 10 albume full-length, de la emblematicele „Legion” sau „Once Upon a Cross” pana la mai noile dar nu mai putin stralucitele „Till Death Do Us Part” and „To Hell With God”. Un al unsprezecelea material discografic este programat pentru anul acesta. Cunoscuti pentru rarele ocazii in care pornesc in turnee europene, Deicide vor fi cu siguranta un spectacol fenomenal pe scena clubului Fabrica din Bucuresti.

In deschiderea americanilor vor urca pe scena:
Arvas (black metal, Norvegia)
Sweetest Devilry (melodic technical metal Franta/Rusia)
Karnak (technical Death Metal, Italia)
Destinity (black metal, Franta)

Evenimentul va avea loc la clubul Fabrica din capitala, strada 11 Iunie nr. 50, incepand cu ora 19:00, accesul publicului fiind programat la ora 18:00.
Biletele sunt disponibile prin IaBilet.Ro, la urmatoarele preturi:
60 RON pana in data de 1 martie 2013
70 RON, incepand cu 1 martie, pret valabil si in ziua concertului.

Keep supporting extreme music.
Hatework Crew & ACM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top