Concerte Rock

DAVE EVANS PRIMUL SOLIST AC/DC SI THE R.O.C.K. LA ARENELE ROMANE

Sambata, 31 mai, de la ora 19:00, australianul Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, va canta alaturi deThe R.O.C.K, trupa tribut AC/DC a Romaniei, intr-un spectacol exploziv de doua ore.

Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui astfel un eveniment la care toti fanii muzicii rock sunt asteptati sa participe.

Din set list nu vor lipsi mega hiturile Thunderstruck, TNT, Back in Black, Highway to hell, You shook me all night long si multe altele. Totodata, se va auzi si primul hit inregistrat de AC/DC in 1973,  „Can I sit next to you girl?”

Dave Evans este unul dintre membrii fondatori ai trupei AC/DC.

Povestea lui ca artist incepe la 17 ani, cand ajuta la formarea unei trupe cu Malcolm Young, Colin Burgess și Larry van Kriedt. O săptămână mai târziu, fratele mai mic al lui Malcolm, Angus Young li se alătura. Cumnata lor, Sandra vine ulterior cu propunerea ca trupa sa se numeasca  AC/DC, pentru a semnifica putere si energie. Astfel se naste una dintre cele mai mari trupe rock and roll a tuturor timpurilor.

 În timpul petrecut la AC/DC , Evans a înregistrat hiturile ” Can I sit next  to you, girl” / Rocking in the Parlour „, care au fost lansate în Australia și Noua Zeelandă. De asemenea, tot atunci a fost produs si primul videoclip de promovare pentru „Can I sit next to you, girl”, care a aparut si pe prima caseta video produsa de AC/DC.  Video:  http://www.youtube.com/watch?v=biaGJ_4rEzE

In prezent, Dave Evans se afla in plin turneu in Europa pentru promovarea celui mai nou EP „Nothing to proove”. Cu aceasta ocazie a acceptat cu placere invitatia baietilor de la The R.O.C.K – Romania’s AC/DC Tribute Band de a canta alaturi de ei in concertul de celebrare a 40 de ani de AC/DC.

Proiectul The R.O.C.K. aduce in scena explozia si dinamismul concertelor AC/DC.  Cu un spectacol unic,  plin de entuziasm si energie, trupa  aduce in fata fanilor cele mai cantate hituri rock’n roll ale celebrilor australieni. Piesele sunt reproduse live cu o foarte mare precizie, transmitand publicului vibratia unui show AC/DC autentic.

Live Video:  https://www.youtube.com/watch?v=jHzL2IqhoYI

The R.O.C.K. FB Page: https://www.facebook.com/TheROCK.Romania

 

FB Event : https://www.facebook.com/pages/Dave-Evans-ACDC-la-Arenele-Romane/628169470602262?ref=hl

 

Dave Evans FB Page: https://www.facebook.com/pages/Dave-Evans-ACDC-la-Arenele-Romane/628169470602262

Componenta The R.O.C.K. :

Daniel Ignat – Lead Vocals
Nik Baydin – Lead Guitar
Adrian Popescu – Rhythm Guitar / Backing Vocals
Mircea Preda – Bass/Backing Vocals
Mirko Grusa  – Drums

Trupele care vor deschide evenimnetul din 31 mai, vor fi  Manfellow si AURA – ‘The Rock Chick’ . www.auramusic.co.

Alt moment special pe care organizatorii vi l-au pregatit, este aparitia tobosarului Flavius Hosu, copilul  de 13 ani care a castigat editia a 3-a a concursului Next Star Antena 1.   Video: http://www.youtube.com/watch?v=5VEbwMEyM50

De asemenea organizatorii au pregatit o parcare special amenajata pentru motociclisti  in interiorul Arenelor Romane.  Asadar, veti avea toate ingredientele unei  veritabile seri rock’n roll!!!

 

Pretul biletelor este urmatorul:

  1. a.    20 lei – acces general
  2. b.    30 lei – in ziua concertului la intrare

 

Biletele se pot achizitiona in format fizic din reteaua de magazine UMAN: Bucuresti – Baneasa Shopping City (etaj), Senia- magazinul Muzica, Piata Romana (George Enescu nr 30), Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, Metrou Piata Unirii 1, Palatul National al Copiilor, in Oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, UMAN si Senia din toata tara si online pe www.iabilet.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro

Un eveniment recomandat de Rock FM si sponsorizat de Ciuc si Hotel Parliament.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top