Concerte Rock

Dark Tranquillity în Quantic, aprilie 2018

Dark Tranquillity se reintorc la Bucuresti in cadrul turneului ATOMA pentru un show de exceptie ce va avea loc pe data de 19 Aprilie in Quantic.

Biletele se găsesc pe www.iaibilet.ro, în Magazinele Flanco și în rețeaua www.iabilet.ro/retea aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-dark-tranquillity-atoma-31623/

Considerati alaturi de In Flames si At the Gates pionierii asa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aporape 3 decenii de activitate timp in care au scos 11 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, Atoma, fiind lansat in 2016 si dand numele turneului care va ajunge si la Bucuresti.

De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au facut parte artisti precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). In momentul de fata Dark Tranquililty e o formatie alcatuita din artisti binecunoscuti ai scenei metal internationale, acestia colaborand sau facand parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

Dark Tranquillity inseamna:
Anders Jivarp – Tobe
Niklas Sundin – Chitara
Mikael Stanne – Chitara/Voce
Martin Brandstrom – Clape
Anders Iwers – Bass

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– Earlybird: 69 lei – primele 100 de bilete
– Presale 1: 79 de lei
– Presale 2: 89 de lei
– La intrare: 100 lei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top