Concerte Rock

DARK FUSION (Romania) deschide concertul IL PASARO (Bulgaria) pe 11 aprilie in MOJO CLUB

Joi 11 aprilie clubul MOJO din capitala va fi sub asediul metalului: IL PASARO (Bulgaria) si DARK FUSION (Romania), doua trupe ce conving prin imbinarea dintre sonoritatile old school si curajoasele accente moderne, vor urca pe scena pentru un concert demn de toata atentia.

IL PASARO, nume cunoscut al scenei metal din Bulgaria va concerta in premiera la Bucuresti, pe 11 aprilie in Club Mojo. IL PASARO va aduce pe scena din Mojo un sound solid, pigmentat de influnete thrash, hardcore, sludge si progressive.

Trupa a luat fiinta in 2009 si a intrat rapid in circuitul evenimentelor metal din Bulgaria, gratie unei prestatii live pline de vigoare. IL PASARO a cantat la festivaluri importante din tara vecina (Berkstock 2012, The Next Generation Rock 2011, Biker Weeks etc.), iar discografia bandului include 3 materiale, disponibile pe SoundCloud si Reverbnation. Dupa EP-ul Torment Days  (2012) trupa planuieste lansarea unui nou material full length, in acest an.

http://youtu.be/wGLhEbsni3M

Seara va fi intregita de DARK FUSION, care propune o portie de death/thrash old school, asezonat cu elemente foarte actuale, de inspiratie industrial, hardcore, melodic death, si pe alocuri, chiar groovy.

DARK FUSION a luat fiinta la inceputul anului 2010 si a sustinut numeroase concerte, in Romania si Ungaria. In toamna anului 2012 trupa a lansat primului album, „InFusion”, ce exprima o fuziune intre death metal si industrial.

Concertul din 11 aprilie va insemna o incursiune in zona sonoritatilor fresh si abordarilor curajoase. Intrare: 15 lei

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top