Concerte Jazz & Altele

CUANTUNE – PAPA LA ȘONI, VAMA VECHE

Silva Jazz, la Șoni ‘n Vamă
CUANTUNE

CUANTUNE este o prezenta fresh pe scena muzicala autohtona, insa acest lucru nu i-a impiedicat pe membrii trupei sa castige un numar impresionant de admiratori intr-un timp scurt, doar la finalul anului trecut fiind aplaudati de aproximativ 3000 de spectatori in deschiderea concertului Nouvelle Vague de la Sala Palatului.

Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avand alaturi in show-urile live muzicieni precum Michael Acker (bas, contrabas), Andreas Aron (contrabas), Matt Smith (tobe), Jimmy Czerkesz (chitara) sau Mandela (flaut).

Sambata seara de la 23:00, la Papa la Soni ne vor incanta cu piesele lor Elizabeth (voce), Alexandru Olteanu (pian) si Mario F. Cruxfader (voce, turntables, samples).

Elizabeth, una dintre cele mai bune voci de jazz a noii generatii, provine dintr-o familie de muzicieni, tatal ei cantand la acordeon, iar bunicul la saxofon. A luat primele lectii de pian la varsta de 7 ani, a studiat canto-ul clasic, insa dragostea pentru muzica jazz a convins-o sa se dedice total acestui stil in prezent studiind jazz-ul vocal.

Cruxfader a inceput sa compuna inca de la varsta de 13 ani, fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptop-ului, platanelor, mixerului si a clapei, a invatat singur teorie muzicala, experimentand cu ritmuri si sound-uri prin numeroase colaborari cu artisti din zona underground hip-hop si soul, atat din Romania, cat si din Irlanda, unde a locuit timp de 5 ani. Descoperindu-si pasiunea comuna pentru muzica, in special pentru muzica jazz, Cruxfader si Elizabeth s-au hotarat sa cante impreuna si au pus bazele proiectului CUANTUNE.

Sambata 14 iulie, ora 23:00
Papa la Șoni, Vama Veche
bilet: 15 lei

cu sprijinul: Silva, Jidvei
parteneri media: Rock FM, hotnews.rometropotam.rob365.roport.roiconcert.rometalhead.robestmusic.rourban.roorasulm.eu,1001arte.romusicnights.ro,concerte-azi.rono3.roteenpress.rosofresh.rorockout.ropilmbaursul.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top