Concerte Rock

Cristi Minculescu şi Iris s-au reunit şi se pregătesc pentru turneul naţional “Din nou împreună”

După aproape 4 decenii de succes, zeci de hituri de calitate, care au animat mulţimile la peste 5000 de concerte, sute de piese care au cucerit inimile ascultătorilor de radio, 18 albume care au creat istorie în muzica românească adunând milioane de fani, Cristi Minculescu şi trupa Iris s-au reunit, pregătindu-se pentru un turneu naţional, “Din nou împreună”, în 14 oraşe ale ţării.

Numită şi “Naţionala de Rock a României”, Iris va susţine seria de spectacole din cadrul turneului “Din nou împreună” în perioada 18 septembrie-15 octombrie 2015, încheindu-se cu un show gigantic la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 15 octombrie.

Hituri memorabile precum “Baby”, “Trenul fără naş”, “Să nu crezi nimic”, “De vei pleca”, pe lângă alte cântece de suflet marca IRIS, vor fi din nou aduse pe buzele fanilor din întreaga ţară.

Legat de turneul “Din nou împreună”, Cristi Minculescu declară: “E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesioniști desăvârșiți cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro și Relu Marin, să ducem împreuna mai departe numele de IRIS, ca pe o flacără întreținută numai de voi! Cu toții înțelegem acest turneu ca pe un nou început și vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun… cântece mai vechi și mai noi… și recunoștința noastră” incheie Cristi Minculescu.

Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, din reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro„.

Turneul “Din nou împreună” ajunge în următoarele oraşe:

18.09 – Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor
20.09 – Timisoara – Sala Capitol
21.09 – Craiova – Teatrul Marin Sorescu
26.09 – Cluj Napoca – Casa de Cultura a Studentilor
28.09 – Suceava – Casa de Cultura a Sindicatelor
29.09 – Iasi – Casa de Cultura a Studentilor
30.09 – Bacau – Teatrul de Vara
01.10 – Galati – Teatrul Muzical
02.10 – Buzau – Casa de Cultura a Sindicatelor
03.10 – Brasov – Sala Patria
04.10 – Ploiesti – Casa de Cultura a Sindicatelor
12.10 – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor
15.10 – Bucuresti – Sala Polivalenta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top