Concerte Rock

Concerte Bucovina

A venit momentul sa facem cateva anunturi legate de trupa si de viitorul nostru, mai ales ca ele sunt ocazionate de schimbari importante. Asa ca nu ne vom lungi:

Asa cum anuntasem la ultimul nostrum concert in Bucuresti, Vlad, basistul nostru, ne paraseste. Vlad pleaca din Bucovina din cauza faptului ca isi urmeaza cariera in programare software.

Stiam ca momentul asta va veni, intrucat Vlad ne-as spus despre el  dinainte de a canta pentru prima data alaturi de noi, asa ca nu e o surpriza. Ii dorim sa fie in continuare la fel de vesel si sa isi implineasca visele.

In locul lui Vlad avem un nou basist Brazilian (nu intrebati de unde facem rost de ei): Jorge Augusto Coan, nascut in 1984, in Sao Paulo. Absolvent de Filsofie si urmand cursurile de Conservator, Jorje a cantat in multe trupe din Sao Paulo, in principal  in zona progressive. Mentorii sai sunt Jaco Pastorius, Billy Sheehan, John Myung, Adilson Gobi, si  Marcel Bottaro.

Un pas pe care nu il asteptasem in ultima perioada este revenirea la formula de cvartet: impreuna cu Maanu am decis ca este mai bine sa ne despartim drumurile, din cauza noii lui cariere care nu ii mai permite sa aloce timpul necesar trupei. Si lui ii dorim ca noul drum pe care porneste sa ii aduca satisfactiile pecare si le doreste.

Iar pentru ca nu vrem sa pacalim pe nimeni, asta inseamna ca vom face si o schimbare in ceea ce priveste soundul trupei: vom renunta la clape si vom reveni la soundul care ne-a consacrat, doar ca de data asta la un alt nivel.

Single-ul pe care il terminam de mixat zilele astea, Day Follows Day, Night Follows Night, este ultima piesa cu clape pe care o sa o facem publica, cel putin pentru o lunga perioada de timp. Discul este in proportie satisfacatoare gata, urmand a reinregistra anumite parti.

Noul material va fi lansat in regie proprie, cu mixajul si mastineringul lui Mike Wead (King Diamond, Bibleblack). Asteptati-va la un sound extrem de puternic, la aceeasi calitate cu Duhul lui Dan Swano. Pur si simplu stim ca Bucovina, in formula de patru, va suna mai metal decat oricand, iar de asta se vor convinge cei care vor veni la urmatoarele noastre concerte, enumerate mai jos.

In cele din urma, pana cand site-ul official va primi un update generos, ne face placere sa prezentam noul blog al trupei: realmofbucovina.wordpress.com. Aici vom posta de-acum inainte o droaie de informatii oficiale si private din vietile noastre, dorindu-ne a devein o platforma excelenta pentru a tine legatura cu cei care apreciaza munca noastra.

Componenta actuala Bucovina:

Crivat –  chitara, voce

Luparul – chitara, voce

Jorge – bass

Mishu-  tobe.

Concerte viitoare:

19 aprilie –  Brasov, Rockstadt

20 aprilie – Timisoara, Daos

21 aprilie – Sibiu, Bohemian Flow

25 mai – Bacau, Bike Show

17 august – Baia Mare, Rock n Road Bike Show.

Tot pentru mai, suntem in pregatire pentru Chisinau, Bucuresti si Constanta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top