Concerte Rock

Concerte ALTERNOSFERA in Alba Iulia si Targu-Mures

Cu cateva zile inainte de concertul-eveniment pe care Alternosfera il va sustine in 25 mai la Arenele Romane din Bucuresti, trupa de rock din Republica Moldova are programate doua concerte in Transilvania, respectiv vineri, 17 mai 2013, la Alba Iulia, in Spatiile RYMA si sambata, 18 mai, la Teatrul National Targu-Mures, Sala Parking.

Daca fanii Alternosfera din Targu-Mures au putut sa-i urmareasca la Peninsula, in 2007, pentru fanii din Alba-Iulia este prima data cand Alternosfera canta in orasul lor.

Cele doua concerte fac parte din turneul de promovare al albumului „EPIZODIA” – al patrulea album al formatiei. Lansat de Ziua Internationala PI (π), albumul Epizodia a calatorit in toate orasele mari din Romania, din Bucuresti pana in Timisoara si din Cluj pana in Constanta, cu escale in Brasov, Buzau, Galati, Suceava si Iasi.

Cunoscuta pentru hit-uri precum „Ploile nu vin”,  „Wamintirile”, „Flori de mai”, ”Muta”, „Arunca-mi”, trupa ALTERNOSFERA a cucerit pe deplin publicul din Romania si criticii de specialitate anul trecut, odata cu lansarea albumului „Virgula”.

Atat albumul „Virgula” cat si „Epizodia” fac parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului. Chintesenta lui graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.

Biletele pentru concertele Alternosfera de la Alba Iulia si Targu-Mures se pot achizitiona in seara evenimentelor, la pretul de 20 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top