Concerte Rock

Concert Zdob şi Zdub – Concert Aniversar 3 Ani

Joi 15 octombrie, ora 21.00 Campania Music for Autism sărbătoreşte 3 ani de concerte live, sprijinind educaţia şi terapia copiiilor cu dizabilităţi din Constanţa. Vino şi sărbătoreşte alături de trupa Zdob şi Zdub în Club Doors Constanţa. Alătură-te de Campania Music for Autism, să asculţi piese ca “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate doba”.

Zdob și Zdub este o formație de rock alternativ din Republica Moldova. Înființată în 1994 de un grup de amici din orașul Strășeni, Republica Moldova, Zdob și Zdub combină mai multe stiluri muzicale. Zdob și Zdub a reprezentat Republica Moldova la concursul muzical Eurovision 2005, unde s-a clasat pe locul 6, și laEurovision 2011.

De-a lungul timpului Zdob și Zdub a cântat în deschiderea unor concerte cu formații și artiști de renume mondial, precum sunt Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park ș.a.

Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei săli de stimulare senzorială în Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanţa, la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia şi achiziţionarea a celor doi cai pentru hipoterapie.

Parteneri ai evenimentului Clubul Doors, Junkers Design, Autoklass Center Constanţa, Constanţa Altfel – Asociaţia Civică „Pentru Constanţa”, Hotel Palace,etc.

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania
REZERVARI: 0763 661 622

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top