Concerte Rock

Concert White Walls – Club Fabrica

White Walls se intorc pe 27 iulie la a doua lor casa, Club Fabrica din Bucuresti, unde pregatesc un concert cu totul special pentru a inchide ciclul pornit odata cu lansarea lui Mad Man Circus, unul din cele mai apreciate albume de metal lansate vreodata pe piata autohtona.

Urmand succesul concertului cu numarul 50, desfasurat in acelasi loc din Bucuresti, White Walls vor urca pe scena pentru a canta integral albumul Mad Man Circus dar si pentru a prezenta publicului bucurestean, in premiera, noi compozitii de pe viitorul material discografic.

Pe langa cele doua piese noi pe care fanii au avut deja ocazia de a le asculta la concertele din tara, formatia constanteana va include in setlist inca doua noi compozitii in premiera, niciodata cantate pana acum in afara salii de repetitii.

Alaturi de White Walls vor urca pe scena Flesh Rodeo – trupa care s-a bucurat de un succes meritat la concertul White Walls cu numarul 50, formatie in continua ascensiune cu un stil inedit, un amestec intre sonoritati marca Tool, Korn sau Alice In Chains – si Sinscape, o aparitie noua in scena underground.

Evenimentul va incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 15 lei si poate fi achizitionat direct la intrarea in clubul Fabrica.

Un concert marca Mighty Owl Productions.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top