Concerte Jazz & Altele

Concert-spectacol caritabil pentru Humberto Aguilar

Joi, 31 ianuarie, ora 19 – TEATRUL MUSEION ( piata ENESCU nr 2 in spate la KFC), are loc un CONCERT-SPECTACOL CARITABIL PENTRU HUMBERTO AGUILAR, cu Felix Mircea Moldovan – show percuţie, Sabor Latino şi Silvian Duică, actor care va susţine un recital de poezii scrise de Humbero Aguilar. Sabor Latino înseamnă: Gustavo Alcántara (Peru), Ivanov Mihail (Peru), Fabián Sánchez (Columbia), Charlie Sánchez (Columbia).

Spectacol caritabil în ajutorul cantatorului chilian Humberto Aguilar. Humberto este stabilit la Brașov de aproximativ 10 ani. Este căsătorit, are o fetiță, Alma. Pînă să facă accidentul vascular întreținea familia… Din păcate, acum este paralizat de partea dreaptă şi nu mai poate cînta. Este în recuperări la spital, iar singurul sprijin este din partea prietenilor şi al familiei. Împreună cu cîţiva artiști muzicieni din Bucureşti (Sabor Latino şi Felix Mircea Moldovan, etc.), ne-am hotărît să demarăm un prim eveniment dedicat lui Humberto, cu scopul strîngerii de fonduri pentru artist. Contăm pe prezenţa iubitorilor muzicii lui Humberto Aguilar, a iubitorilor vocii şi prezenţei de pe str. Republicii.

Intrarea este pe baza unui CD cumpărat cu muzica lui Humberto (20 lei). Împreună putem să îl ajutăm, împreună putem crea o șansă.

http://www.youtube.com/watch?v=jVnbVhk92V4
http://www.youtube.com/watch?v=nAbNCiLDgKM
http://www.youtube.com/watch?v=WVCD-0qzGXE

ASOCIAŢIA CULTURALĂ MUSEION BRAŞOV
asoc.museion@gmail.com
teatrulstrada@gmail.com
0040-368/421150
0040-724990753
www.museion.ro

 

Sursa: Zile si Nopti Brasov

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top