Concerte Rock

Concert SONATA ARCTICA in Bucuresti

 

Una dintrele ce mai populare si iubite trupe de power metal, SONATA ARCTICA, canta la Bucuresti pe 15 iulie la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul unui afterparty oficial al celui mai mare festival din capitala, METALHEAD Meeting 2015 !

Cu noua albume la activ si turnee alaturi de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper, finlandezii canta in premiera la Arenele Romane alaturi de alte doua trupe pe care le vom anunta in curand. Combinand power metalul cu symphonic si progressivem Sonata Arctica promit un show de zile mari pe 15 iulie, un adevarat Best Of al carierei de 20 de ani a trupei.

Bilete earlybird in numar limitat la 200 de bucati de fiecare categorie au preturi speciale de 50 de lei Acces General respectiv 70 de lei Golden Circle si pot fi gasite pe www.iabilet.ro  si in reteaua www.iabilet.ro/retea  mai exact in magazinele Muzica, Uman, Perfect Tour, IQ BOX si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din toata tara.

Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa
– 60 de lei respectiv 80 de lei Golden Circle pana pe 1 iulie
– 65 de lei respectiv 85 de lei Golden Circle pana pe 15 iulie
– 70 de lei respectiv 90 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 500 de persoane.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Facebook Event: www.facebook.com/events/369663129908333/

Evenimentul este un afterparty oficial METALHEAD Meeting (11-14 iunie – Cotroceni Open Air) unde ii puteti vedea pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, The Sirens, Heidevolk, Triptykon, Turisas, Lacrimas Profundere si multi multi altii

www.facebook.com/METALHEADMeeting

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top