Concerte Rock

Concert Rob Kingsley – Tribut Elvis Presley

Data: 11 Mai 2012
Locatia: Hard Rock Cafe

Dacă nu aţi apucat să îl vedeţi pe scenă pe Elvis în persoană, acum aveţi şansa să trăiţi, în premieră în România, experienţa unui concert marca “the king of rock’n’roll”.
Show-ul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. După ani în care a studiat prestaţiile live ale idolului sau, Rob Kingsley a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor regelui, cât şi printre ceilalţi artişti de profil. În 2007 Kingsley a obtinut locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai mari competiţii destinate artiştilor tribut Elvis, iar în 2008 şi-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition. Este cotat ca un showman desăvârşit, ce farmecă publicul la fiecare reprezentaţie, reuşind să reaprindă flacăra pasiunii pentru rock’n’roll şi să recreeze atmosfera electrizantă din concertele regelui.

Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe si online pe Biletoo.ro. blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.
Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie: categoria I – 60 lei (loc la mese în faţa scenei) si categoria II – 40 lei (loc la mese în sală).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top