Concerte Rock

Concert pentru Livia cu trupa Recovery si Geo Vișan

Club Mojo te invita duminica, 29 decembrie, de la ora 20:00, la un concert caritabil pentru Livia Beju, cu Trupa Recovery si Geo Visan!

Livia Beju, jurnalist si fondatoare a siteului welcome2cluj.ro, o persoana care a ajutat mult la formarea scenei locale de rock si nu numai, are nevoie de ajutorul nostru. Livia sufera de sindromul Marfan, determinat de mutatii genetice care afecteaza intreg tesutul conjuctiv, intreg organismul avand de suferit din aceasta pricina, cu precadere inima, plamanii, oasele, ochii si maduva spinarii.

Durerea a devenit un mod de viata pentru Livia. Daca pana anul trecut a reusit sa lucreze, de la inceputul acestui an a fost nevoita sa renunte la tot. Livia Beju a fost, timp de mai multi ani, jurnalist, lucrand pentru mai multe publicatii nationale: Adevarul, Jurnalul National, Cronica Romana. Boala a determinat-o, insa, sa renunte la acest stil de viata, astfel ca, in 2009, a reusit sa lucreze de acasa si puna pe picioare portalul welcome2cluj.ro, care promoveaza proiecte culturale din Cluj. Boala s-a agravat, insa si acum are nevoie de ajutorul nostru.

Support Livia: 20 lei
________________

Campanie Indiegogo: http://www.indiegogo.com/projects/all-alone-in-a-battle-with-an-awful-disease

Donatii: http://www.liviabeju.info/donatii/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top