Concerte Jazz & Altele

Concert Ólafur Arnalds la București.

Fanii lui Ólafur Arnalds au ocazia de a-l cunoaște personal pe artist la București.

Ólafur Arnalds concertează la București în data de 21 Noiembrie 2013 la Sala ArCuB, în turneul de promovare al celui mai recent album al său, intitulat ”For Now I Am Winter”. Cu această ocazie, achiziționând bilete la concert, fanii artistului pot participa la o tragere la sorți pentru a câștiga una din cele 6 invitații meet & greet cu Ólafur Arnalds.

Pentru a desemna câștigătorii celor 6 invitații meet & greet cu artistul din ziua concertului, reprezentanții organizatorului vor efectua o tragere la sorți cu codurile de bare ale tuturor biletelor achiziționate până la data de 15 Septembrie 2013 inclusiv. Codurile câștigătoare vor fi anunțate ulterior pe website-ul și rețelele de socializare (Facebook și Twitter) ale organizatorului InterArtist.

Compozitorul, multi-instrumentalistul și producătorul Ólafur Arnalds este un artist care se inspiră din nenumărate surse păstrându-și în același timp sunetul original, recunoscut de publicul său din întreaga lume. De la debutul său din 2007, prin albumul „Eulogy For Evolution”, artistul islandez de 26 ani și-a construit o audiență internațională și a devenit cunoscut pentru compozițiile sale care îmbină muzica clasică, indie-pop, ambientală și electronică într-un limbaj muzical unic.

Anul acesta Ólafur Arnalds și-a lansat cel mai recent album, intitulat ”For Now I Am Winter”, într-un parteneriat în premieră cu casa de discuri Mercury Classics. Acest album extinde explorările muzicale anterioare ale artistului prin includerea pentru prima dată în compozițiile sale a unei orchestre filarmonice și a unui solist vocal (care intrepretează patru dintre piesele albumului).

Albumul este susținut de un amplu turneu în Europa, Asia și Statele Unite. În România, concertul va avea loc în București, pe 21 Noiembrie 2013, la sala ArCub (Str. Batiște nr. 14), și face parte din ultima serie a turneului european din 2013.

Biletele la concertul lui Ólafur Arnalds, cu două categorii de prețuri (90 lei și 120 lei), sunt disponibile în rețeaua Eventim – online accesând linkul http://bit.ly/127g4ij și în magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărturești și Humanitas. Biletele se pot comanda și telefonic la nr. 1951.

Un eveniment organizat de InterArtist, recomandat de Radio România Muzical și susținut de Forbes, Hotnews, librăriile Cărturești, Mixtopia și sub25.ro.

InterArtist:

Website oficial: http://www.interartist.ro

Facebook: http://www.facebook.com/Interartist

Twitter: https://twitter.com/InterArtist

Ólafur Arnalds:

Videoclip Ólafur Arnalds – ”Old Skin”: http://y2u.be/PXkc2GLPl6I

Link iTunes album Ólafur Arnalds – ”For Now I Am Winter”: http://bit.ly/11zyqfR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top