Concerte Rock

Concert NEGATIVE CORE PROJECT + APA SIMBETII – Private Hell Club

Sambata 16 martie , incepand cu ora 20:00 Private Hell Club va invita la un nou concert din sfera underground. De aceasta data vor urca pe scena NEGATIVE CORE PROJECT si, in premiera pentru noi, APA SIMBETII. Va asteptam!

suport trupe 15 lei

NEGATIVE CORE PROJECT a evoluat de-a lungul anilor de la old school thrash/death la un sound mai nou, un death metal cu diferite influente. Schimbarea se concretizeaza in 2010 cand trupa schimba tonalitatea si totul devine mult mai agresiv.Pe data de 10 noiembrie 2012 au lansat primul lor album, intitulat „SPREAD THE DISEASE.”
Anul 2013 incepand cu un mini turneu alaturi de trupa germana Contradiction prin cateva orase din tara ca Sibiu , Timisoara si Craiova

https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO?ref=ts&fref=ts

APA SAMBETII

Din initiativa lui Mihai Dinca (chitara), Ioana Ambrosi (chitara), Ioana Pohontu (voce), Mihnea (tobe) si Lara (bass), in octombrie 2008, formatia porneste sub numele de “Smoke and Ash”. In faza incipienta genul spre care se orienteaza este doom-death metal. O luna mai tarziu, in noiembrie 2008, chitaristul Adrian Constantin se alatura trupei.
Pe principiul ce se face, se si desface”, in martie 2009, cele 3 fete parasesc trupa iar Adi se va ocupa de chitara secunda. Cristian Stegeran devine vocalist iar luna aprilie il va adduce sip e Radu Udroiu in locul vacant de bassist. Trupa isi mentine stilul muzical insa sub titulatura noua – “Unmade”.
In urma unor probleme, tobarul este nevoit sa plece, perioada in care Mihai Dinca il inlocuieste temporar cu Dragos Horodnic la chitara, pana in momentul in care se integreaza Mihai “Misu” Petrosel la tobe in octombrie 2009 si Mihai Dinca isi reia locul la chitara.

Stilul se schimba radical mergand pana pe directia blackened death metal si totodata numele trupei se schimba iar la data de 24 aprilie 2010, devenind APA SAMBETII.
Simbolismul trupei este complex. Inspirat de la numele raului infernal ce e varsa in Iad, ale carui radacini pornesc din cele ale Pomului Vietii. Este o apa pura, ce inconjoara Pamantul de 7 sau 9 ori iar apoi in punctual in care atinge Iadul, se transforma in Rau de Foc. Se spune ca sufletele celor decedati urmeaza cursul Apei Sambetii, care ii calauzeste spre Viata de Apoi.

https://www.facebook.com/ApaSimbetiiBand?fref=ts

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top