Concerte Jazz & Altele

Concert Mike Godoroja – Maideyi Brasov

Joi, 21 Martie, la Maideyi vine o legenda a jazz-ului romanesc: MIKE GODOROJA!!

Diavolul si Robert Johnson – Un spectacol ca o poveste!

Legenda spune ca tanarul Robert care traia in Mississippi, in preajma unei plantatii, nutrea un vis puternic: sa devina un mare muzician de blues! I s-a spus sa-si ia chitara la subrat si sa se duca in miez de noapte la o anumita intersectie din apropierea plantatiei Dockery. Acolo s-a intalnit cu un personaj malefic, acoperit cu o pelerina neagra, care i-a luat chitara si i-a acordat-o. A cantat cateva piese de blues apoi i-a returnat-o lui Robert oferindu-i geniul blues-ului…dar totul la schimb contra sufletul sau.

Un concert prin care publicul patrunde in povestea blues-ului intr-un spectacol care pune accentul pe emotie si expresie sufleteasca in primul rand si mai apoi pe cercetarea cu ochii mintii a ceea ce a devenit astazi acest atat de indragit gen muzical. Mike nu numai canta blues-ul, ci il si „povesteste” intr-un scenariu asemanator unei piese de teatru in care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica un „instrument” divin.

Dupa experienta cu Balkanic Zeppelin, tot mai multi cronicari au descoperit un nou Mike, a carui partitura vocala comporta un nivel ridicat de dificultate in piesele dinamice, dar mai ales in emotionantele balade. Niciodata un concert cu Mike Godoroja nu va fi la fel cu cel precedent. Fiecare spectacol este o experienta cu o doza importanta de spontaneitate in care se traieste clipa.Publicul il considera un artist a carui charisma vine din iubirea sincera fata de blues si jazz, un adevarat reprezentant al bluesului de fuziune cu specific romanesc, prin abordarea inedita a repertoriului si prin dinamica show-urilor sale.

Experienta sa scenica de mai bine de 13 ani se completeaza cu intalnirile istorice cu RAY CHARLES, CHICK CORREA, JAMES BROWN etc. A fost pentru 12 ani producatorul grupului IRIS iar de o buna perioada de timp este producatorul muzical al popularei soprane FELICIA FILIP. Din 2009 a initiat emisiunea UNORA LE PLACE cu Florian Lungu si Mike Godoroja si care pana astazi cunoaste un succes remarcabil.

Data: Joi, 21 Martie 2013
Ora: 20:00

Pet Bilet: 30 lei
Rezervari: 0268/470027; 0745/356358
========================================
Maideyi, Republicii 20
www.maideyi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top