Concerte Rock

Concert Materia si Change of Loyality pe 23 octombrie la Club B52

Dupa Vader, Behemoth si Decapitated este timpul pentru acesti baieti!

Materia si Change Of Loyalty vin pe 23 octombrie in club B52 din Bucuresti. Concertul incepe la ora 21:00, iar pretul unui bilet este de 15 lei.

Inca o trupa poloneza va cuceri lumea intreaga! Materia este una dintre cele mai promitatoare trupe din Europa. Intr-o perioada foarte scurta de timp, au avut peste 150 de concerte in tara lor natala. Au impartit aceeasi scena cu nume mari ca Metallica, Slayer Megadeth, Anthrax si multi altii. Primul lor album “Case of Noise” (2013) a fost unul dintre cele mai populare albume de metal, anul trecut, in Polonia. Sunt tineri, sunt fresh si iti vor rupe capul!

Materia este o trupa relativ tanara din Szczecinek, Polonia. Formatia a luat nastere in noiembrie 2007 de catre cei doi frati Michał “Michu” si Tadeusz “Tede” Piesak si bunul lor prieten Jakub “Marcia” Marciniak. Surprinzator de repede, trupa a inceput sa-si scrie propriul lor material. La inceputul lui 2009 au lansat primul lor demo “Vandals”. In 2010 Adrian “Adi” Dubiński s-a alaturat trupei fiind al doilea chitarist. Talentul sau si noul sound au propulsat trupa cu un un pas inainte. Un an mai tarziu a aparut si primul lor EP oficial intitulat “Holidays On The Angels Island” (2011). Materia a devenit foarte populara in Polonia, fapt ce a condus la concerte in toata tara, castigarea unor premii pentru trupe tinere si inceperea primelor lor turnee poloneze. Dupa 6 ani, Materia a ajuns in punctual culminant al carierei lor. Inceputul lui 2013 marcheaza lansarea primului lor LP “Case of Noise” si participarea in cadrul “Must be the music”, cel mai popular concurs de talente din Polonia. Castigarea locului 2 le-a dat posibilitatea sa-si promoveze muzica si trupa la televiziunile mainstream si nu doar printre ascultatorii de metal. Pana la acel moment trupa sustinuse peste 150 de concerte peste tot prin tara si incepusera sa aiba din ce in ce mai multe oferte. In acest moment formatia lucreaza la un material nou, care urmeaza a fi lansat la inceputul lui 2014. Sunt determinati sa inceapa primul lor turneu european cu prietenii rusi din Change Of Loyalty! Stati pe aproape…istoria de abia acum incepe!

Au avut onoarea sa imparta aceeasi scena cu trupe ca: Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Dog Eat Dog, Hunter, Decapitated, Frontside si multe altele!

Au cantat in cadrul unor festivaluri ca: Sonisphire (2010), Przystanek Woodstock (2011), Jarocin Festial (2010), Metal Fest (2013).

MATERIA (POLAND)

FB: https://www.facebook.com/materia.metal

YT: http://www.youtube.com/watch?v=4p1Bbi0ztOY

YT: http://www.youtube.com/watch?v=M0abIFryKWE

 

Change Of Loyalty este o formatie rusa de metalcore din Saint Petersburg. Fiind niste muzicieni foarte talentati, formatia canta un amestec de new wave melodic hardcore, riff-uri in forta cu accente progresive si breakdown-uri puternice.

In portofoliul trupei se numara doua realizari: EP-ul “Two Steps To Her Bed” contine 6 piese care au devenit foarte ascultate in randul fanilor formatiei, cat si LP-ul “Freethinker” lansat pe 20.12.2011.

Desi nu a trecut mult timp de la infiintarea trupei, aceasta a reusit sa deschida multe concerte importante pentru: For The Fallen Dreams, Emmure, Parkway Drive, War From A Harlots Mouth.

Turneele lor prin Rusia, Ucraina si Belarus au facut ca popularitatea trupei Change Of Loyalty sa creasca in randul fanilor ascultatori de metalcore/hardcore.

 

CHANGE OF LOYALTY (RUSSIA)

FB: https://www.facebook.com/changeofloyalty

YT: http://www.youtube.com/watch?v=7PoF-3oJIgw

YT: http://www.youtube.com/watch?v=NFt8zrstdeE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top