Concerte Rock

Concert LUNA AMARA – 24 ianuarie – Rockstadt

Concert promis de trupa inca din toamna anului trecut, Luna Amara se intorc pentru un nou concert in fata publicului brasovean.

Inceputa in 2000, transformata apoi in mesaj de protest pentru tanara generatie si evoluata conceptual in ce inseamna astazi albumul ‘Pietre in Alb’, Luna Amara a marcat o revolutie in alternativul romanesc, un palmares bogat compus din peste 800 de concerte, participarea la cel mai mari festivaluri din Romania, patru albume full-length si o maturitate muzicala de invidiat.

Noua serie de concerte in tara vine ca un ‘aftermath’ al turneului de promovare pentru discul ‘Live la Conti’, inregistrat in cadrul unui concert-maraton desfasurat in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca.

Din cele 22 de piese interpretate atunci, baietii le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele doua albume de studio – acum epuizate – pentru a forma baza CD-ului audio „Live la Conti”. In plus, pe langa piesele de pe Asfalt si Loc lipsa in versiunile lor live din prezent, inclusiv o varianta hipnotica de „Ciudat” interpretata alaturi de Kaleidonescu si un „Folclor” updatat cu versuri din poemul „Romania mea” scris de Mihnea, primul album live Luna Amara include in premiera si o piesa noua: „Prea tarziu”!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top