Concerte Rock

Concert KRATOS, DINUMBRĂ și SPINECRUSHER în Ageless Club (Dark Metal Evening)

Trupa DinUmbră și Ageless Club vă invită pe 18 Octombrie 2013 la „Dark Metal Evening” în compania a trei trupe care vă vor cârmui pe tarâmuri bizare însoţiţi de armonii întunecate, pe ritmuri de gothic, doom, death şi thrash.

Preț bilet: 15 lei.

KRATOS (dark metal)
Daniel Dron – chitară, voce și orchestral simfonic
Monica Barta – voce principală, bass
Iustin Petrescu – chitară
Cătălin Petrescu- tobe
www.reverbnation.com/kratosgoth
www.facebook.com/kratosband
www.youtube.com/kratosofficial

Fiind una din trupele veterane ale scenei românești de metal, Kratos a revenit pe scenă anul trecut, după o pauză de aproape trei ani!
În 1999, la numai 3 ani de la înființare, Kratos lansa primul album, “Looking Behind the Mirror…”, material ce avea să îi propulseze rapid în elita gothic metal-ului autohton.
Formația a împărțit scena cu nume mari, precum Tiamat, Rotting Christ, Suicidal Angels, Umbra Et Imago. După revenirea pe scena underground din 2012 şi calificarea în semifinala „Sud” a Wachen Metal Battle 2013, Kratos prezintă în momentul de faţă ca o trupă cu o cu totul altă imagine:
– formulă noua;
– un stil mai „heavy” care crează în acelaşi timp un cadru extrem de potrivit pentru părţile de „symphonic”;
– primele concerte cu tobar, după mulți ani;
– piese noi ce vor figura pe al noul album.

DINUMBRĂ (doom/death/dark metal, București)
Liviu Ustinescu – voce
Sebastian Buga – chitară
Cristian Stîlpeanu – chitară
Sorin Tudor- bass
Mirel Cristea- tobe
www.dinumbra.ro
www.facebook.com/dinumbra
www.youtube.com/user/dinumbrametal

DinUmbră s-a înființat în anul 1998, cu intenția hotărâtă de a crea un stil nou in rockul romanesc. Discografia trupei cuprinde un LP (“DinUmbra”, 2003), doua EP-uri (“Haunted By Snails”, 2007, respectiv “Santandrei” 2011), precum si multe alte prezențe pe compilații din underground. Lansarea EP-ului “Santandrei”, calificarea în semifinala „Sud” a WOA Metal Battle 2013, calificarea in finala competiţiei Rock In Parc (la Arenele Romane cu legendarii Animals ca headliner) relevă faptul că trupa traversează o perioadă extrem de productivă din punct de vedere muzical. În prima jumătate a acestui an, DinUmbră a sustinut o serie de concerte, exprimându-și în fața publicului sentimentele care o poartă spre un nou material discografic.

SPINECRUSHER
(old school thrash/death metal, Bucureşti)
https://www.facebook.com/Spinecrusherband
http://www.youtube.com/user/SpinecrusherOfficial

Înfiinţată în 2008, Spinecrusher îşi continuă ascensiunea în underground-ul autohton, trecând de la concerte de club cu câteva trupe autohtone la festivaluri cu trupe ca Onslaught sau Parricide. EP-ul proaspăt lansat, „Hellthrash”, care se găseşte şi pe suport digital, arată faptul că Spinecrusher sunt o trupă dedicată genului abordat şi care promite şi multe lucruri bune în viitorul apropiat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top