Concerte Rock

Concert KEMPES si REZIDENT EX la Rockstadt

REZIDENT EX vine la Rockstadt pe 9 noiembrie! Open doors: 20:00.

Pretul unui bilet este de 25 de lei si se vor gasi in seara evenimentului, la intrarea in club.

Fanii au ales orasele in care se va desfasura turneul REZIDENT EX – LIVE ON TOUR.

Datorita initiativei grupului Rezident Ex de a organiza un turneu national bazat pe cele mai multe solicitari venite din diverse localitati, fanii muzicii rock din Romania au avut ocazia sa-si aleaga singuri orasele in care vor canta deja cunoscutii si indragitii brigadieri: Tavi, Kempes, Mathias – Matei, Cristi si Vali.

Selectia nu a fost usoara, atit din cauza solicitarilor numeroase venite intr-o perioada relativ scurta, cat si din pricina dificultatilor inerente de a gasi locatii potrivite in orasele selectate si de a le „lega” intr-o desfasurare cursiva si eficienta.

Acestea sunt:
24 octombrie – Targu Mures, Jazz & Blues Club
25 octombrie – Arad, Club Grand Boulevard
26 octombrie – Timisoara, Casa Tineretului
29 octombrie – Sibiu, Oldies Pub
30 octombrie – Craiova, Club Play
1 noiembrie – Iasi, Underground Pub
2 noiembrie – Buzau, Club No Limit
7 noiembrie – Bucuresti, Silver Church
8 noiembrie – Constanta, Club Phoenix
9 noiembrie – Brasov, Club Rockstadt

Desigur ca nu s-au putut acoperi toate solicitarile fanilor. Pentru acestea promitem ca vom reveni. Au fost cerei pline de farmec, de afectiune si originalitate. Cum, in conceptia REZIDENT EX nimic nu ramane nerasplatit, fanii care au trimis asemenea solicitari vor avea parte chiar in timpul acestui turneu de mari surprize, chiar daca nu se va canta in orasele lor.

In paralel va continua campanie de sustinere a miscarii rock si de selectie a trupelor si solistilor care vor canta alaturi de REZIDENT EX in acest turneu. ii rugam pe cei interesati sa consulte link – ul

http://www.infomusic.ro/rezidentex/

Declaratii:

Matthias Lange: Revin de fiecare data cu mare drag in tara dumneavoastra si ma bucur de fiecare intalnire cu acest public atat de muzical si plin de temperament. Am pregatit cu colegii mei cateva surprize pentru acest turneu si sunt convins ca au sa va placa.

Christi Podratzky: Ma bucur mult pentru acest turneu si intalnirea noastra cu fanii, care intre timp sunt ca o familie pentru noi. Va fi un spectacol care-l recomand tuturor iubitorilor muzicii rock, va imbratisez si va asteptam.

Ovidiu Ioncu Kempes: Fiecare concert, pentru mine si ceilalti Rezidenti este important si-l traim la maxim de fiecare data pina la epuizare. Ma bucur mult sa ma reintalnesc cu fanii rock din toate generatiile.

Tavi Iepan: In mod sigur vor fi concerte de mare intensitate cu piese deja consacrate si piese in prima auditie. Este o mare bucurie pentru noi sa ne intalnim cu publicul din tara si cu invitatii speciali pe care-i vom avea. Nu ratati. Va asigur, nu veti regreta.

Vali Potra, alias Vali Potter sau Contabilul intunericului: Dragi consumatori rock, va astept la concertele noastre. Ma simt totusi obligat sa anunt persoanele mai emotive ca vor trai momente de mare „sensibilitate” si le recomand sa consume pentru relaxare ceai de tei sau cateva „shoturi” sau amandoua

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top