Concerte Jazz & Altele

Concert jazz pe barul L'Atelier Cafe Cluj!

Luni, 11 februarie, la ora 21:00, trupa Jazzybirds va susţine un concert de jazz pe barul L’Atelier Cafe.

Cafenea recunoscută în Cluj pentru deschiderea faţă de neconvenţional, faţă de Altfel, luni seară L’Atelier Cafe va fi dată cu susul în jos! Clujenii de la Jazzybirds vor susţine un concert nu după, nu lângă, ci pe bar.

Un concert jazzy mic şi sprinţar, scurt şi intens, ca pregătire ori, dacă doriţi, ca demo pentru concertul aceleiaşi trupe de miercuri, 13 februarie, tot în L’Atelier Cafe. Trupa va veni cu un repertoriu bogat de sonorităţi jazzy şi de momente de inspiraţie rock, cu inserţii de muzică clasică sau pop jazzificate. Un concert ca-ntre prieteni buni, scânteind vesel la început de săptămână.

Intrarea va fi liberă.

Pagina evenimentului pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/148585765299574

Link video: http://www.youtube.com/watch?v=vdmXYEvumFo

 

Bio

Înfiinţată la Cluj în 2011, trupa Jazzybirds avea iniţial în repertoriu lucrările compozitorului francez Claude Bolling (autor al mai multor muzici de film, printre care şi Baudolino, avându-l ca protagonist pe Jean Paul Belmondo). În primăvară anului 2012, Jazzybirds au interpretat în primă audiţie naţională lucrarea Mass In Blue, aparţinând compozitorului britanic Will Todd, pentru trio de jazz, orchestră de coarde, cor şi soprană.

Pentru 2013, Jazzybirds pregătesc o nouă lucrare în primă audiţie, şi anume Concertul pentru trio de jazz şi orchestră, după acelaşi Claude Bolling.

În paralel cu aceste activităţi,trupa şi-a definit şi un repertoriu de standarde de jazz, interpretate alături de invitaţii săi, dar şi piese rock celebre, prelucrate într-o manieră jazz, cu inserţii de muzică clasică sau pop jazzificate. Este şi cazul piesei Basket Case, compusă de trupa Green Day, care beneficiază şi de un videoclip şi care a intrat deja în heavy rotation pe radiouri. În acest moment trupa lucrează la două noi prelucrări, cât şi la piese proprii.

Trupa Jazzybirds se autodefineşte ca întotdeauna pusă pe glume, mai ales muzicale. Întotdeauna gata să se arunce în gol fără paraşută. De pe un bar.

https://www.facebook.com/jazzybirds

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top