Concerte Rock

Concert EUROPE la BUCURESTI

”The final cowntdown”:
Trupa rock EUROPE concerteaza in noiembrie la Bucuresti

EUROPE cea mai importanta trupa de rock din Suedia, care a lansat celebra piesa „The final countdown” va concerta pe 17 noiembrie 2014 pentru prima data la Sala Palatului, de la ora 19:00.
In cei peste 30 de ani de la debut trupa s-a remarcat la nivel international prin numeroase hit-uri ce au inregistrat vanzari insemnate si au atras dupa sine distinctii si premii muzicale foarte importante.

Cel mai popular album lansat de Europe este „The final countdown” aparut in anul 1986 si a vandut aproximativ 4 milioane de exemplare numai in SUA. Pe langa piesa de referinta a trupei, in concertul de la Sala Palatului se vor auzi si alte piese celebre precum ” Rock the night” sau balada exceptionala „Carrie”.

In perioada 12 septembrie – 1 noiembrie 2014, biletele pentru concertul trupei EUROPE de la Bucuresti, vor putea fi achizitionate la preturi speciale. Oferta le aduce celor interesati beneficii insemnate caci, prin cumpararea unui bilet la oricare dintre categoriile de pret, vor economisi 50 de ron, reducerile ajungand astfel chiar si pana la 30% .

Biletele promotionale se gasesc in reteaua Eventim, la punctele de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm, Sala Palatului, sediul VreauBilet din strada Octavian Goga nr.24, bl.M62, apt.1 sau pot fi procurate online de pe www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro.

Astfel, pana la data de 1 noiembrie preturile biletelor pentru concertul Europe sunt urmatoarele:
– VIP: 300 lei;
– Cat.I: 250 lei;
– Cat. II: 200 lei;
– Cat.III: 150 lei;
– Cat.IV: 100 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top