Concerte Rock

Concert ENSIFERUM – Return of the One Man Army – 12 aprilie 2016

Pe 12 aprilie 2016, ENSIFERUM vor canta la Arenele Romane (cort incazlit) din Bucuresti in cadrul turneului „Return of the One Man Army” ! Primele 100 de bilete costa doar 75 de lei si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea

Showul face parte dintr-un turneu amplu care incepe la Ragnarok Festival si se incheie la Berlin, trecand prin cele mai mari orase din Europa. Inca doua trupe vor fi anuntate in curand pe afis, dintre care una, de calibru !

Ensiferum a implinit in 2015 doua decenii de activitate. Finlandezii au 6 albume la activ, ultimul dintre ele, One Man Army, fiind lansat pe 20 Februarie, anul acesta si fiind primit foarte bine atat de public cat si de specialisti.

Ca stil abordeaza Folk Metalul, membrii trupei declarand in repetate randuri ca stilul lor se incadreaza mai bine la Melodic Folk Metal. Formatia este cunoscuta si pentru cover-urile pe care le-a inclus de-a lungul timpului ca piese bonus pe albumele lor. Printre acestea se numara ‘Battery’ de la Metallica, ‘Lady in Black’ de la Uriah Heep sau ‘Bamboleo’ de la Gipsy Kings.

Ensiferum ajung in Romania in cadrul turneului de promovare a ultimului album ‘One Man Army’, album care trateaza in continuare laitmotivul prezent in creatia muzicala a finlandezilor. Este o oda adusa razboiului, eroismului si tragediei caracteristica acestuia.

Un review al albumului poate fi citit pe metalhead.ro, aici: http://bit.ly/One-Man-Army

Biletele pentru showul ENSIFERUM + Special Guest pot fi gasite exclusiv pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea) la urmatoarele preturi:

– Berzekers – in fata scenei (doar 200 de bilete) la pretul de 120 de lei
– Earlybird (doar 100 de bucati) – Acces General – 75 de lei
– Dupa epuizarea ofertei earlybird, urmatoarele 200 de bilete Acces General vor costa 85 de lei si dupa epuizarea acestora, 95 de lei
– In ziua concertului biletele vor costa 100 de lei in limita spatiului disponibil

Reteaua de puncte fizice iabilet: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.

Se anunta un show cu casa inchisa asa ca luati-va bilete din timp. Capacitatea Arenelor Roamane la cort este de 1800 de bilete dar in vanzare vor fi puse doar 1500.

Un eveniment marca METALHEAD warmup party pentru festivalul Metalhead Meeting 2016 (Kreator, Dragonforce, Delain, Rotting Christ si multi altii – 3-5 iunie, Arenele Romane) !

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top