Concerte Rock

Concert CRYPTOPSY, TERMINAL PROSPECT si Coins as Portraits – Club Fabrica

CRYPTOPSY
TERMINAL PROSPECT
COINS AS PORTRAITS
duminica, 30.06.2013, ora 20.00
Bucuresti @ Fabrica Club (str. 11 Iunie nr. 50)

Axa Valaha Productions & Ribcage Booking anunta o vara fierbinte, ce va include trei concerte cu trei trupe esentiale ale scenei metal extreme in mai putin de o luna, primul dintre acestea aducand pentru prima data, exclusiv la Bucuresti, legendara trupa canadiana CRYPTOPSY, acest gigant creativ si devastator al metalului hyperblast / grindcore, caracterizat de o maturitate compozitionala si de un profesionalism instrumental greu de egalat in teritoriul carnagiului auditiv terminal. Cei care s-au asezat pe tronul suveranilor death canadieni inca din 1998, de la «Whisper Supremacy » ii vor multumi cu siguranta pana si pe cei mai incersunati admiratori ai feroneriei death grind. www.cryptopsy.ca

CRYPTOPSY va ajunge in premiera la Bucuresti, duminica 30 iunie 2013, de la ora 20.00, in clubul FABRICA (str. 11 Iunie nr. 50). Pretul unui bilet la acest concert va fi de 50 de lei, disponibil numai in seara concertului, la intrare.

In deschiderea concertului, alaturi de trupa suedeza TERMINAL PROSPECT, un amestec modern de thrash metal si death metal melodic, influentat decisiv de vechile albume Soilwork, In Flames sau Dark Tranquility, va evolua trupa brasoveana COINS AS PORTRAITS, un exemplu de grindcore brutal si experimental ce implica timpi si metrici neobisnuite, disonante si structuri compozitionale neconventionale.
www.terminalprospect.com
www.coinsasportraits.bandcamp.com

In seara concertului Cryptopsy, va fi disponibila si oferta care include bilete la toate cele trei concerte pe care Axa Valaha Productions si Ribcage Booking le organizeaza in aceasta vara, anume Cryptopsy (30 iunie 2013), Exhumed (13 iulie 2013) si Agathocles (20 iulie 2013), toate cele trei concerte la pretul total de 90 de lei. Cei interesati pot solicita oferta la intrare. Mai multe informatii la axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top