Concerte Folk

Concert Cosmin Vaman & Alexandra Andrei 20 mai, ora 21:00 București, Puzzle

Cosmin Vaman și Alexandra Andrei sunt din Iași și cântă cu pasiune despre lucrurile frumoase din jurul lor și cu mult umor despre celelalte. La concertele lor, zâmbetele celor din public sunt la ordinea zilei. În ultimii ani, cei doi artiști au devenit o prezență constantă binecunoscută în rândul celor care preferă genul lor muzical: curat, armonizat și plin de spirit.

Atât Cosmin cât și Alexandra au câștigat, individual sau în mai noua formulă de grup, trofeele celor mai importante festivaluri de gen din țară și, invariabil, aprecierea publicului. De multe ori, prezența lor la diferite evenimente a adus un plus de bună dispoziție și umor, improvizațiile, glumele și piesele „cu dedicație” momentului reușind să destindă mai tot timpul atmosfera. În același timp, pentru cei romantici, Alexandra și Cosminpăstrează tot timpul câteva cântece de suflet. Cântată în stilul acustic prin care au devenit cunoscuți, muzica lor poartă mereu în ea un mesaj și se lasă, de regulă, cu zâmbete.

Aflați în București cu ocazia înregistrărilor pentru un album de studio, Cosmin și Alexandra au acceptat invitația de a cânta în Clubul Puzzle, marti, 20 mai, de la ora 21:00. Vă așteptăm să ascultați o altă perspectivă a muzicii acustice!

Pagina evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/838407409505952/

Fragmente muzicale:

Drumul: http://www.youtube.com/watch?v=EUEo_5y0Wbw

De ce n-apar folkistii la televizor: http://www.youtube.com/watch?v=SzoacdPlTp4

Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Acces pe baza de bilet de intrare: 20 de lei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top