Concerte Rock

Concert COMPACT

Joi, 21 noiembrie, METALHEAD si Sprint Media te invita la Hard Rock Cafe la un nou concert cu una dintre trupele rock romanesti de legenda, COMPACT. Eveniment prezentat de Samsung si Seenow.
Paul Ciuci si colegii sai de trupa au pregatit pentru concertul din Hard Rock o colectie a celor mai bune piese de pe toate albumele semnate Compact. Vei asculta live hiturile fredonate de generatii intregi – “Cantec pentru prieteni”, „Fata din vis”, „O noapte si o zi” sau „Te voi iubi mereu”, piese care sunt si astazi, la mai bine de 30 de ani de la lansare, la fel de frumoase si apreciate de publicul de toate varstele.
Biletele pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro, dar si la Hard Rock Cafe. Acestea costa 40 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei (cu loc la masa in fata scenei). Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact@iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai peSamsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.
www.seenow.ro/evenimentelive

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top