Concerte Rock

Concert COMA light 11 aprilie, Bucuresti, Puzzle

COMAuna dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania, va sustine un concert acustic pe scena Clubului Puzzle din Bucuresti pe data de 11 aprilie!

COMA s-a infiintat la inceputul anilor 2000, iar de-a lungul timpului, a sustinut zeci de concerte in toata tara, a fost prezenta la toate festivalurile importante de la noi, precum Bestfest, Peninsula, Coke live, Stuffstock, Rosia Montana, Studentfest Timisoara, Artmania etc

Coma a cantat in deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Incubus Sepultura, Ozzy Osbourne,  Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) , Born from Pain & Skunk Anansie. Biohazard

In 2001 si 2006 au aparut primele doua albume ale trupei Coma: Somn” („Nu vreau fetito casa”, “In  mine in soapta”, “Stai”, “Bruce Lee vs Vandam”  –  trupa fiind nominalizata pentru acesta la Best Alternative Band @Gala Premiilor Industriei Muzicale Romanesti) si “Nerostitele” (album din ale carui piese mentionam “Coboara’ma’n rai”, al carei videoclip a fost regizat de Marian Crisan, castigatorul premiului Palme d’Or pentru scurtmetrajul Megatron la Cannes).

Pe una dintre piesele celui de-al doilea material discografic (“Mai presus de cuvinte”), invitat special a fost basistul trupei Faith No More – Bill Gould, devenind astfel prima colaborare dintre un artist din Romania si un nume mare al scenei rock alternative americane.

In anul 2007, a aparut si primul DVD al trupei: “At the movies” iar in 2008 a fost lansat primul album unplugged: “Coma light” – un album cu piese mai vechi reorchestrate si reinterpretate.

Trupa ii reuneste, in 2013, pe Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu (DJ Hefe – scratchuri, efecte, keys) si Calin Marcu (chitara).

Coma – Guerrilivehttp://youtu.be/Xecqw5g20mw

Coma – Semn

Coma – In mine in soapta – http://youtu.be/HPDbBmdYHaA

Coma – Coboara-ma-n rai – http://youtu.be/KXU_15LFNzk

Coma – Chip  http://www.youtube.com/watch?v=cFmjO4mY1zs

Concertul va incepe dupa ora 22:00

Pretul unui bilet: 20 de lei

Biletele se pot achizitiona exclusiv prin iabilet.ro

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal si printezi singur biletul) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti

liveinpuzzle.ro

facebook.com/liveinpuzzle

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top