Concerte Rock

CONCERT ANIVERSAR 10 ANI SHADOWSAIL

16 noiembrie 2013, Irish&Music Pub, Str. Horea nr. 5, Cluj-Napoca
Concertul incepe la ora 20:00
Bilet intrare 10 RON, se achizitioneaza la fata locului Invitati: formatiile clujene Sinfold si Scars of a Story
Formatia Shadowsail marcheaza 10 ani de activitate printr-un concert-eveniment in data de 16 noiembrie 2013 in Irish&Music Pub, destinatia de referinta a undergroundului clujean.
“Pregatim o seara de exceptie alaturi de prietenii nostri din trupele Sinfold si Scars of a Story, cu momente speciale, concursuri si colaborari inedite care sa aduca publicul mai aproape de noi.”
Cristian Cristea, chitarist in formatia Shadowsail. “Acest concert este, dincolo de toate, o sarbatorire a relatiei de prietenie dintre membrii trupei, si vrem ca aceasta prietenie sa o impartasim cu toti cei care vor dori acest lucru. Evenimentul va depasi conceptul clasic de concert si surprizele pe care le-am pregatit vor dovedi asta.” Razvan “Bobby” Moca, tobar in formatia Shadowsail.
Shadowsail este o trupa de extreme melodic metal din Cluj-Napoca; a urcat pe scena alaturi de nume grele din sfera metal internationala, precum Overkill (SUA), To/Die/For (Finlanda), Orphaned Land (Israel), Legacy of Hate (Austria), Korozy (Bulgaria), dar si din tara, Negura Bunget, Guerrillas, NOM, Indian Fall, Vespera, Voices of Silence. Dupa o intrerupere de aproape 4 ani a activitatii concertistice, Shadowsail revine pe scena in 2013 si, ca o confirmare, participa si castiga locul 2 la consacratul festival Posada Rock.
URL promo: http://www.youtube.com/watch?v=6bjRl2oh_78
URL Facebook event: https://www.facebook.com/events/643559942331257/
www.shadowsail.ro
http://www.facebook.com/shadowsail
https://www.facebook.com/sinfold
https://www.facebook.com/scarsofastory

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top