Concerte Rock

Concert Ambra Marie

Ambra Marie, finalista XFactor 2009 in Italia si castigatoarea Premiului Industriei Muzicale pentru „cel mai spectaculos debut”, vine sambata, 28 aprilie, de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe pentru un nou spectacol 100% rock.
Considerata de criticii muzicali drept „noua revelatie a rock-ului italian”, indragita artista de numai 24 de ani si-a castigat recunosterea in intreaga Europa datorita stilului sau unic de a interpreta hituri rock cantate, in original, de voci masculine. Astfel, playlist-ul pe care Ambra Marie l-a pregatit pentru al doilea concert la Hard Rock Cafe va include atat compozitii de pe cel mai recent album al sau, „Once a year”, cat si cover-uri dupa: Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Bruce Springsteen, U2, AC/DC, Michael Jackson, Guns’n Roses, Bon Jovi, The Police, Bob Dylan, Nirvana, The Doors, Robbie Williams, Queen sau The Beatles.

Succesul de care tanara artista se bucura in ultimii ani nu se datoreaza numai talentului sau de interpreta, ci si mentorilor pe care aceasta i-a avut in cei 12 ani de cariera muzicala – Ambra Marie a lucrat cu maestrul Giovanni Guerini, profesorul celor trei mari tenori Carreras, Domingo si Pavarotti, si colaborator al lui Lenny Kravitz, Brian Adams si Natalie Imbruglia. Printre personalitatile care au influentat cariera muzicala a artistei si au contribuit la lansarea celui mai recent material semnat Ambra Marie se numara si producatorul Steve Lyon, nimeni altul decat producatorul lui Paul McCartney si al trupelor Depeche Mode si The Cure.

Biletele la concert sunt in valoare de 35 lei si se pot achizitiona prin intermediul site-ului www.bilete.ro, de la oficiile Postei Romane semnalizate ”Bilete.ro” si de la Hard Rock Cafe. Pentru rezervari sunati la 021 2066261.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top