Concerte Rock

Concert ALTERNOSFERA in BRASOV

Trupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova va sustine LUNI, 10 FEBRUARIE 2014, un concert in Clubul ROCKSTADT din Brasov (Strada Lucian Blaga Nr.13).

Recent, formatia a castigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania si s-a bazat pe votul publicului, motiv pentru care moldovenii de la ALTERNOSFERA au decis sa realizeze o serie de concerte pentru fanii din Romania.

„Multumim celor care au votat Alternosfera la categoria – Best Romanian Alternative Rock Band in pofida mai multor voci care reprosau ca Alternosfera nu este o trupa din Romania. Da, suntem si vom ramane a fi o formatie din Republica Moldova, care canta si va continua sa cante in limba romana. Muzica, si in particular muzica Alternosferei nu are cetatenie sau nationalitate. Lasam la latitudinea fiecaruia sa decida daca voteaza in viitor cetatenia sau limba in care se canta.” Marcel Bostan, Alternosfera

Alternosfera a lansat in martie 2013 albumul Epizodia, continuare a albumului Virgula, editat cu cateva luni inainte. Turneele de promovare ale celor doua albume s-au desfasurat in 14 orase din Romania si Republica Moldova, in fata a peste 50.000 de spectatori.

Pentru concertul de la Brasov, pretul unui bilet este de 25 de lei si se poate achizitiona in seara evenimentului. Clubul ROCKSTADT isi va deschide portile de la orele 20:30, iar concertul este programat sa inceapa in jurul orelor 22:00.

Warmup si afterparty cu DJ Buvnitz

ALTERNOSFERA:
www.alternosfera.com
www.facebook.com/alternosfera
www.soundcloud.com/alternosfera
www.myspace.com/alternosfera
http://instagram.com/alternosfera www.twitter.com/ALTERNOSFERA

UPDATE:
Dragi prieteni din Brasov, ne vedem nevoiti sa amanam cu o zi concertul pe care trebuia sa il sustinem in aceasta seara in Rockstadt. Dupa cele doua concerte sufocante din Timisoara si Cluj, am pierdut…vocea
Ne pare nespus de rau pentru situatia asta, speram sa ne intelegeti si sa fiti alaturi de noi maine. Clubul se va deschide la orele 17:00, iar noi vom incepe concertul la orele 21:00.
Pe maine!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top