Concerte Rock

Concert ALTAR la Brasov!

ALTAR revine in Rockstadt vineri , 31 octombrie !
Titanii rockului romanesc va asteapta in seara de Halloween cu un show live pe care nu trebuie sa-l ratati . Cu masca sau fara , dar obligatoriu cu ATITUDINE , sunteti invitati la Halloween Rock Party !

SUPORT: 20 LEI.

Bio:
Formata la inceputul anului 1991 la Cluj-Napoca, formatia ALTAR s-a impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din Romania. Promotoare a muzicii de atitudine ,ALTAR a scris un important si consistent capitol din istoria muzicii rock romanesti, editand doua EP-uri si cinci albume, concertand cu succes in toata tara si fiind nominalizata in repetate randuri de catre presa de specialitate la categoria “Best Rock Group”.

Fiind una dintre cele mai apreciate formatii rock din tara, ALTAR a bifat numeroase participari in cadrul evenimentelor si festivalurilor de anvergura din tara si nu numai

In toti acesti ani, ALTAR a reprezentat cu onoare rock-ul romanesc impartind aceeasi scena cu nume gigantice ale muzicii internationale, precum: Prodigy, Sepultura, Testament, Napalm Death, Kreator, Iggy Pop, Uriah Heep, Ian Gillan, Sick Of It All, Exploited, Clowfinger, Him , Anathema, Cradle of Filth sau Amorphis.

Dupa peste 22 de ani de prezenta in prima linie a rock-ului din Romania , ALTAR ramane in continuare una dintre cele mai populare si spectaculoase trupe live romanesti. , fiecare concert al formatiei fiind o experienta unica pentru orice public.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top