Concerte Rock

Concert acustic Universe217 şi piesa de teatru “Tabloul”, la Ghost Gathering

Festivalul Ghost Gathering se îmbogăţeşte cu un recital de excepţie, oferit de grecii de la Universe217. Astfel, publicul va avea parte de o dublă întâlnire cu trupa, care va urca pe scena festivalului de două ori, al doilea recital fiind unul acustic.

Universe217 sunt un nume rezonant pe scena „heavy“ din Grecia, unde concertează frecvent şi se bucură de o reputaţie excelentă ca trupă live, având o discografie în continuă dezvoltare şi un sound ce reuneşte elementele avangardiste cu doom metal de factură clasică. Abordarea acustică reflectă punctul în care doom metal-ul întâlneşte influenţele derivate din formele experimentale şi melodice ale rock-ului.

O altă prezenţă interesantă în cadrul Ghost Gathering Fest este C.O.D. din Bucuresti. Trupa aduce pe scena rock românească un sound original cu influențe post grunge. Formată în Tîrgovişte în anul 2003, trupa a trecut prin diferite schimbări atât din punct de vedere al membrilor săi, cât şi din punct de vedere al stilului abordat (pornind de la heavy metal şi hard rock). Aceste schimbări au dus la formarea unui grup matur cu o bogata experienta dobândită pe scenele a numeroase cluburi din ţară.

“I Need To Get Out” devine primul album C.O.D. , lansat pe data de 5 aprilie 2013, atât în format fizic, cât și digital pe profilul de Bandcamp al trupei (http://codmusic.bandcamp.com).

Alâturi de muzică, în premieră anul acesta, Ghost Gathering va prezenta o piesă de teatru excepţional regizată de Alexandru Nagy, premiată cu nu mai puţin  de 13 premii la festivaluri de teatru din ţară.

“Tabloul” este un spectacol plin de adevăr, în care se vorbeşte deschis despre valoarea artei şi a artistului în zilele noastre. Fără menajamente, fără scrupule, Domnul cel Gras , exploatatorul universal, stârneşte dezgustul şi ura spectatorilor.

http://www.youtube.com/watch?v=sBzMA8mrIuk

Distribuția:

Domnul cel Gras – Alexandru Nagy

Alice, sora lui – Alina Rotaru

Pictorul – Vlad Drăgulin

regia: Alexandru Nagy | machiaj: Teodora Gavrilă | sunet: Ștefan Pavel

Dupa ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu ediţia din 2013 – Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Păstrând în acelaşi timp specificul de „artă în natură”, noua locaţie a evenimentului este frumoasa Grădină Japoneză, din cel mai mare parc natural din ţară, Parcul Herăstrău.

Festivalul se va desfăşura vineri 12 şi sâmbătă 13 iulie.

Evenimentul îşi păstrează misiunea de a lăsa exprimarea artistică şi natura să se contopească, oferind publicului alternativa unui week-end experimental, îmbogăţit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua ediţie a festivalului reuneşte cei mai valoroşi artişti din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal.

Line – up final:

Chaostar (GR) I www.facebook.com/chaostar.official

Celelalte Cuvinte (RO) I  http://www.youtube.com/watch?v=5rZJ3VXTbg8

Kayno Yesno Slonce (BG) I www.facebook.com/kaynoyesnoslonce

Universe217 (GR) I www.myspace.com/universe217

Larrnakh (HU) I www.myspace.com/larrnakh

Eye of Solitude (UK) I www.facebook.com/eyeofsolitudeband

The Thirteenth Sun (RO) I https://www.facebook.com/pages/The-Thirteenth-Sun/143104939129029

FusionCore (RO) I https://www.facebook.com/FusionCoreBand

Kistvaen (RO) I www.facebook.com/Kistvaen

Hteththemeth (RO) I www.facebook.com/pages/Hteththemeth/169278449761610

C.O.D. (RO) I www.facebook.com/trupacod.cod

N.O.R (RO) I : www.facebook.com/N.O.R.home

Evenimentul este organizat de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida  programului “Artă contra drog” şi Cavalleria Events.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top