Concerte Rock

Ce au în comun rock-ul, Van Damme, câinele Doge și Motanul Încălțat?

Da, ai citit bine. Titlul este pe bune. Rock-ul, Van Damme, Doge și personajele din poveștile copilăriei tale chiar au ceva în comun. Și nu este vorba de o glumă proastă, ci de un videoclip muzical în care, printre altele, vedem tablouri vorbitoare, un tip care se zvârcolește tripat printr-un “escape room”, ca la final tu însuți să simți că se îndoaie lucrurile prin jurul tău. Dacă ești curios să vezi așa ceva nu trebuie să ratezi trupa “le Plan B” – o trupă alternative din București ce a lansat curând videoclipul “Plină de idei”. Poți urmări clipul pe canalul lor de YouTube, accesând link-ul:

Iată un scurt interviu cu autorii videoclipului:

  1. De ce „le Plan B”?

Inițial trebuia să fie Plan B – și asta deoarece dacă la început planul nostru a fost să „ne descoperim” ca trupă, să ne găsim stilul, să cântăm cu fiecare ocazie pentru a căpăta experiență de scenă și a progresa cât se poate de rapid (lucruri pe care le-am făcut sub o altă denumire) odată ce am considerat că suntem capabili să trecem cu adevărat la treabă, ca trupă, aveam nevoie de un nou plan și un nou nume . Dar pentru că nu suntem singurii din lume ce au avut ideea genială de a se numi „Plan B”, Bazi (solistul nostru) a venit cu o nouă idee genială și astfel am juxtapus articolul cu iz francofon „le”, fiind siguri că așa vom fi unici și lumea ne va putea găsi ușor atunci când ne caută. Acum scopul nostru este să ajungem mai cunoscuți decât filmul cu același nume – „le Plan B”.

  1. În ce direcție se îndreaptă muzica voastră, ce stil putem asculta de la voi?

Muzica noastră își găsește probabil locul în cadrul rock-ului alternativ. Încercăm să menținem un echilibru între piesele mai hard și cele mai apropiate de pop rock, echilibru care probabil în acest moment încă nu e vizibil, date fiind piesele publice pe care le-am postat pe canalul nostru de YouTube, dar în curând vom lansa alte noi videoclipuri care să confirme asta.

  1. Ce alte videoclipuri și piese putem urmări pe pagina voastră?

Momentan, pe lângă „Plină de idei”, pe pagina noastră puteți găsi povestea liceanului care încearcă (fără succes) să își găsească o prietenă în clipul “Nota 2”, povestea unei tinere care plânge și plânge și plânge (și plouă) – “O mie” și nu în ultimul rând o piesă potrivită pentru cei ce au intrat deja în spiritul Crăciunului- “Un Crăciun special”.

  1. Unde vă găsim?

https://www.facebook.com/leplanb.ro

https://www.youtube.com/channel/UCNf81rwmzMRppp_O6l2UqQQ/videos

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top