Concerte Rock

Câteva sute de bilete rămase la concertul Celelalte Cuvinte – Trup şi suflet, de la Cinema Patria

Concertul acustic pe care trupa Celelalte Cuvinte îl va susţine în data de 18 octombrie, la Cinema Patria din Bucureşti se apropie de a fi sold out. La aproximativ trei săptămâni până la eveniment, mai sunt în vânzare puţin peste 300 de bilete, care se pot achiziţiona din Reţeaua Eventim şi online pe www.Eventim.ro

Evenimentul acustic Trup şi suflet a avut avanpremiera sâmbătă, la Filarmonica de Stat din Oradea, în faţa unei săli pline. Într-un concert de peste două ore, trupa Celelalte Cuvinte a cântat atât piese de pe albumele recente, cât şi melodiile vechi, care i-au consacrat, reorchestrate pentru varianta acustică.

De asemenea, vă reamintim că cei de la Celelalte Cuvinte au lansat, în premieră, trei piese în varianta acustică, împreună cu Rock FM. Piesele sunt Scrisori iubite, Cina dragonului şi Stem şi pot fi ascultate pe facebook.com/celelaltecuvinte şi YouTube.

Pentru a asculta toate cele trei piese pe YouTube, vă rugăm accesaţi următorul link:

http://www.youtube.com/watch?v=hXmoPA9qqIg&list=PLfwLq2WgoqloXqHXI4tcCDezLyFMjWJip

Solistul Celelalte Cuvinte, Călin Pop a declarat cu ocazia lansării că există posibilitatea scoaterii unui întreg album cu piese în varianta acustică şi că evenimentul „Trup şi suflet” va fi filmat pentru un viitor DVD.  De asemenea, acesta a adăugat că trupa se gândeşte deja la un turneu în oraşele mai mari ale României.

Acest proiect există de multă vreme în mintea mea. Eu am fost şi am rămas un baladist în sufletul meu„, a declarat Călin Pop la Rock FM.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti se găsesc în Reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Susţinut de Farmaciile Dona.

Prezentat de ROCK FM.

Recomandat de Mişcarea de rezistenţă, Proges şi Admirabil•Net.

Partener: Hotel Răzvan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top