Concerte Rock

Campania umanitara “Maini pentru maine” a ajuns la cea de-a cincea editie!

 Campania umanitara “Maini pentru maine” a ajuns la cea de-a cincea editie!
Pe 19, 20 si 21 decembrie va asteptam alaturi de noi, in Rock’n Regie Bar sa incercam sa oferim o viata decenta unei familii din Bucuresti.
Iata ca de aceasta data, ne reintoarcem la cazul editiei a IV-a Maini pentru Maine, unde situatia nu s-a imbunatit de loc.
Damian Narcis Ionel are 13, un copil care invata bine, dar cu nevoi mari.
Tatal sau a murit la varsta de 32 de ani, de leucemie, din cauza faptului ca nu au avut bani si posibilitati pentru a urma tratamente in alte tari.
Mama lui s-a recasatorit, iar din casatoria aceasta mai are un copil, dar sotul actual nu isi ia in serios datoria de parinte.
Narcis este crescut de bunici in momentul de fata, acestia fiind pensionari si cu mari probleme de sanatate. Bunica are diabet si are probleme cu ochii (la unul are cataracta iar cu celalalt nu vede). Bunicul are probleme cu inima si cu tensiunea si a suferit trei operatii la inima. Cand i s-a pus al treilea inel (Taxus Element), medicii i-au recomandat o noua operatie pentru a i se mai pune inca doua inele, dar suma este mult prea mare pentru posibilitatile lor.
Din discutia avuta cu Serban Ioana, bunica si tutorele lui Narcis, majoritatea banilor sunt folositi pe medicamente pentru problemele lor, iar ce ramane pentru utilitatile casei si mancare.
In Octombrie 2012 a fost cu Narcis la control, iar analizele efectuate au aratat ca tanarul este pasibil de Diabet. Doctorul a spus ca asteapta sa mai treaca putin timp, sa refaca aceste analize pentru a putea compara rezultatele.
Lui Narcis ii place foarte mult fotbalul si in cartierul in care locuieste merge la un club de juniori unde este portar. Face antrenamente in weekend, atunci cand poate merge, iar antrenorul il primeste gratis, deoarece ii cunoaste cazul, si l-a acceptat asa in echipa.
La scoala invata foarte bine, dupa spusele bunicii, care este extrem de multumita de Narcis.
Impreuna putem fi mai buni!
Aceasta familie are nevoie de ajutorul nostru si al vostru, asa ca ne bazam pe prezenta voastra in bar pe 19, 20 si 21 decembrie.
De aceasta data organizatorilor obisnuiti, Free Riders, Rock’n Regie si Concerte azi, s-a alaturat si Cabral impreuna cu Fundatia Zambet pentru Suflet si Rock FM
Intrarea generală: 10 Lei (banii vor fi donați)
Programul celor 3 zile este următorul:
Joi 19 Decembrie
The Rise Of the City King(The R.O.C.K.)
Vineri 20 Decembrie
Alex
Ioana
Tudo
Boby
CALEnDAR
Sâmbătă 21 Decembrie
Radu Vaștag
Micul Paris
Parteneri: Radio3Net, Rocku’ Lu’ Tanase, Urban, RockOut, Dynacord, iConcert.ro, Monster, MetalHead, TV City, Centrul Vechi, Romanian Rock Radio, Freelence Photographer, BLOODBATH, Academia Catavencu, Imagineaza-ti, Let’s Rock, orasul meu, addictive advertising
 
www.rocknregie.ro
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top