Concerte Rock

byron va canta în deschidere la Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators!

Așteptarea fanilor pentru concertul anului, Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators se apropie de final. Phoenix Entertainment are plăcerea de vă anunța numele trupei care va avea misiunea de a încălzi publicul pentru riffurile și solo-urile hipnotizante ale celebrului chitarist american.

Formația byron va urca pe scena Sălii Palatului, în deschiderea concertului lui Slash și va pregăti atmosfera pentru spectacolul incendiar ce va urma.

Începand cu orele 19:30, Dan Byron și colegii săi vă vor oferi o reprezentație așa cum ne-au obișnuit: electrizantă, dar elegantă, spontană, dar bine pregătită, cu piese profunde, dar care emană bună dispoziție.

byron (rock alternativ/progresiv) au împlinit, în noiembrie, 6 ani de realizări importante pe scena muzicală din România. Cu 3 albume de studio (Forbidden Drama și A kind of Alchemy), dintre care unul de cover-uri ale unor cunoscute piese românești (Perfect), 2 DVD-uri (Acoustic Drama și Live Underground), dintre care unul filmat în Salina Turda și difuzat de HBO și un concept concertistic inedit pe piața românească (seria Impromptu), byron și-au afirmat unicitatea și au oferit întotdeauna experiențe muzicale memorabile.

Așadar, nu ratați un spectacol extraordinar, pe 5 februarie, la Sala Palatului: Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators, în deschidere cu byron.

După ce în urmă cu câteva zile biletele la VIP s-au terminat, și categoria IV este EPUIZATĂ. Biletele rămase sunt disponibile la prețurile de 260, 220, 160 și prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe www.eventim.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top