Concerte Rock

Byron reiau concertele de improvizatie Impromptu pe 21 decembrie in Puzzle

Daca va era dor de o seara de improvizatie muzicala marca byron, avem vesti bune: baietii reincep seria de experimente, giumbuslucuri si nebunii live Impromptu! Sambata, pe 21 decembrie 2013, de la ora 22:00, byron vor urca pe scena clubului Puzzle din Bucuresti (Piata Victoriei) fara nimic pregatit in prealabil, gata de a-i surprinde pe cei din public si lasandu-se ei insisi surprinsi de ce o sa iasa!

In plus, de data asta nu vor experimenta singuri ci avandu-l ca invitat special pe Suedezu’ de la Partizan!

byron Impromptu este orice altceva decat un concert obisnuit byron. Nu va exista un playlist, nu vor exista piese repetate in avans, totul se va intampla direct pe scena. Va fi ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu explorari muzicale live, glume si piese interpretate in versiuni inedite, incropite pe loc.

In concertele Impromptu, byron pun la bataie tot ce stiu – fiecare membru al trupei a ajuns sa cante la cel putin un alt instrument decat cel care l-a consacrat (imaginati-vi-l pe Dan la tobe, pe 6fingers la bass, pe Danut la clape sau pe Dome la chitara electrica: s-a intamplat), iar instrumentele muzicale folosite includ dar nu se limiteaza la chitare acustice, chitare electrice, bass, clape, tobe, percutii, acordeon, flaut, glockenspiel, melodica si chiar si un laptop. Buna dispozitie este garantata, interpretarile ireprosabile mai putin 🙂

Haideti asadar la Puzzle (Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, Tronson 6, parter) pentru o experienta complet noua si irepetabila! Concertul de sambata, 21 decembrie va incepe la ora 22:00, iar pretul unui bilet va fi de 30 de lei.

byron:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
6fingers – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

Web: www.byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top