Concerte Rock

Bilete la Rockstadt Extreme Fest 2015 disponibile acum in toata lumea

Ca urmare a mai multor cereri venite din Europa si America de Nord, bilete pentru editia din 2015 a festivalului Rockstadt Extreme Fest sunt acum disponibile in toata lumea prin reteaua Ticketino.

Cei din afara Romaniei pot achizitiona biletele aici (www.ticketino.com/Default.aspx?id=28&eventid=38318&lang=en). Plata se poate face cu cardul, iar biletele sunt trimise pe adresa de mail, de unde pot fi printate in siguranta.

Pentru Romania, cei ce nu au timp sau nu au locatii in apropiere pentru a achizitiona bilete la Rockstadt Extreme Fest, o pot face direct de acasa prin Easytickets.ro (easytickets.ro/#/events/details/id/45). Trebuie doar sa va faceti un cont si apoi va puteti printa biletul direct acasa, la computerul personal.

Abonamentele pot fi achitionate inclusiv in retelele MyTicket, Eventim sau Bilete.ro

Rockstadt Extreme Fest 2015 are loc in perioada 12-15 august, in aceeasi locatie din orasul Rasnov. Pana in acest moment au fost confirmate: MOONSPELL (cu un show special „The Vintage Set”), AT THE GATES (Suedia), BIOHAZARD (SUA), ENSLAVED (Norvegia) MARDUK (SUEDIA), COMBICHRIST (SUA), ENSIFERUM (Finlanda), KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), TAAKE (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazila), BE’LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia, cu un show special „The Babylon Spiral”), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania) si proiectul DRUMSTAGE.

Pe langa muzica buna si atmosfera prietenoasa, publicul se poate bucura de o zona speciala in interiorul zonei de festival – numita sugestiv, Adventure Metal Park, un cinematograf dedicat filmelor si scurt metrajelor cat si obiective turistice aflate in imediata apropiere: Cetatea Medievala Rasnov, pestera Valea Cetatii, rezervatia de ursi LiBEARty, Dino Parc Rasnov (un Parc Tematic dedicat dinozaurilor) si, desigur, Castelul lui Dracula.

Cetatea Medievala Rasnov se afla chiar langa zona festivalului, construita intre 1211-1225, in perioada stapanirii Cavalerilor Teutoni. Aceasta citatela facea parte dintr-un sistem de aparare impotriva invaziilor straine, iar cercetari arheologice au dezvaluit faptul ca parte din aceste fortificatii dateaza inca de pe vremea Dacilor (inainte de Hristos). Asadar, cei pasionati de istorie, legende si batalii vor gasi un loc cu adevarat aparte.

Castelul Bran este gata sa-i intampine pe cei pasionati de legenda lui Dracula. Constructiile au inceput in 1211, la ordinul Cavalerilor Teutonici (Ordo domus Mariae Sanctae Theutonicorum Hierosolimitanorum) si au fost incheiate in 1388. Rolul cetatii era de a pazi drumul comercial si de a proteja grantita Estica, in incercarea de a opri expansiunea Imperiului Otoman. Pe scurt, castelul este locul potrivit pentru a face cunostinta cu istoria, intriga si magia acestei zone pline de mituri si legende.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top