Concerte Rock

Betraying The Martyrs + Diamonds Are Forever, To Kill Achilles – Live in Rockstadt

Rockstadt te invita pe 6 noiembrie la cel mai important eveniment metalcore al anului: Betraying The Martyrs, Diamonds Are Forever si To Kill Achiles!

Grupul francez Betraying The Martyrs a lut nastere in 2008, iar in acest moment este unul din cele mai bine cotate nume ale scenei internationale metal/hardcore. In cei sase ani de activitate, trupa a reusit lansarea a doua albume de studio si un EP self-released, materiale promovate in cadrul unor turnee internationale alaturi de Suicide Silence, Unearth, Slipknot, Slayer, Veil of Maya, Carnifex sau Beneath The Massacre.

Stilistic, trupa este un mix intre sub-genuri metal, deathcore, metalcore, post-hardcore sau progressive metal. Mark Mironov, tobosarul grupului francez, este la acest moment considerat unul din cei mai promitatori muzicieni ai scenei contemporane metal.

Diamonds Are Forever – Poate cel mai bine cotat grup metalcore autohton la ora actuala, Diamonds Are Forever a luat nastere prin contopirea a doua trupe deja existente, proiect materializat prin lansarea unui EP si a unui DVD, ambele promovate prin turnee nationale si showuri impreuna cu Suicide Silence, Superbutt, Give Em Blood sau Subscribe.

To Kill Achilles – Trupa a luat nastere in 2009, perioada in care si-a consolidat statutul in Anglia, Scotia si Irlanda. Primele doua vdeoclipuri au strans peste 850.000 de vizualizari pe YouTube, un ‘preview’ excelent pentru lansarea albumului Existence (2013).

Evenimentul va incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 25 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top