Concerte Rock

BENETONE Band – The Classic Rock Experience în Spice Club

După ce au sărbătorit 3 ani de existenţă pe scenă, băieţii de la BENETONE Band şi-au propus să înceapă weekend-ul într-un mod incendiar în Spice Club. Vineri vi se pregăteşte un concert de classic rock susţinut de carismatica trupa bucureşteană BENETONE! După ora 23:00 scena clubului de pe Calea Victoriei va fi animată de acorduri rock încărcate de pasiune şi energie. Şi va fi sigur presărată şi cu surprize! Din partea fanilor. Pentru că în caz că nu ştiaţi, nu am terminat cu aniversările! Vineri vom fi prezenţi în număr cât mai mare să îl sărbătorim aşa cum se cuvine pe Alex Porro, solistul trupei. Toată lumea are inclus în preţul intrării un shot aniversar, din partea casei. Doar trebuie să îi închinam măcar un pahar, nu?

Aşadar, dacă eşti un iubitor al muzicii live de calitate şi un fan al rock-ului clasic, înseamnă că Spice Club (Calea Victoriei, nr. 21-23) este locul ideal în care îţi doreşti să fii vineri, 7 iunie 2013. “Summer of ’69”, “Money for Nothing”, “Rebell Yell”, “Sex on Fire” si “You Shook Me All Night Long” sunt doar câteva dintre melodiile pe care băieții de la BENETONE le vor cânta special pentru tine!

Te aşteptăm alături de gaşca de prieteni! Preţul unui bilet este 15 RON, iar rezervările pot fi făcute la numerele de telefon 0766.260.390 şi 021.312.01.36. Let’s rock this weekend!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top