Concerte Rock

BENETONE Band @ Route 66 – concert pentru performanța în educaţie

Suntem BENETONE Band și credem cu tărie că stă în puterea oamenilor să facă lumea mai bună. Un pion foarte important în evoluţia societăţii este educaţia,  iar acest pion merită pus în lumina reflectoarelor! Deoarece credem foarte mult în implicarea directă şi în puterea exemplului, avem plăcerea de a vă anunţa că pe 5 octombrie 2013 deschidem seria concertelor “BENETONE Band susţine drumul către performanţă!” Această iniţiativă este posibilă graţie sprijinului şi implicării Centrului de Strategii Organizaţionale şi Leadership al Universităţii din Bucureşti (CSOL-UB) şi Facultăţii de Administraţie şi Afaceri a Universităţii din Bucureşti.

Sâmbătă 5 octombrie, BENETONE Band va susţine un concert live pentru performanţa în educaţie, în clubul Route 66 (Calea Victoriei, nr. 48 – 50), gazda celor care încă mai cred în eroi, începând cu ora 22:30. Trei tineri studenţi ai Universităţii din Bucureşti vor fi premiaţi pentru rezultatele lor deosebite. Performanţa acestora va fi recompensată cu premii speciale, iar unul dintre ei, va primi o parte din încasările concertului.

Suntem BENETONE Band şi avem nevoie de sprijinul vostru, al tuturor, pentru a putea răsplăti performanţa în educaţie!  Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei şi va fi contribuţia ta pentru performanţa lor. Puteți urmări pe pagina noastră de Facebook noutățile legate de această inițiativă.

Eşti student şi ai pornit deja în călătoria pe drumul performanţei? Ne-ar plăcea să te cunoaştem. Vino sâmbătă, 5 octombrie, în clubul Route 66 să faci parte din misiunea noastră de a încuraja tinerii să păşască pe drumul către performanţă! Şi nu uita că ediţiile viitoare te pot regăsi pe tine în postura premiantului. Rămâi alaturi de noi şi de partenerii noştri!…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top