Concerte Rock

Benetone Band Rock Halloween Afterparty_2.11.2013

Pe 2 noiembrie vă invităm la un concert rock cu atitudine! Halloween-ul merită un afterparty cum se cuvine şi ce altă metodă ar fi mai bună decât o sesiune de costume din piele şi rock clasic? În Route 66 (Calea Victoriei, nr. 48-50), de la 22:30, sâmbătă 2 noiembrie se va ţine cel mai cool Halloween Afterparty. Băieţii de la BENETONE Band vor fi costumaţi într-un legendar personaj rock şi aşteaptă de la voi să faceţi la fel! Iar pentru că Route 66 admira curajul şi originalitatea, cei care vor veni deghizaţi în starul rock preferat vor primi un shot din partea casei.

Porro, Mircea, Alex şi Edi şi-au ales deja personajele pentru sâmbătă! Care sunt? Voi va trebui să ghiciţi. Urmăriţi teaserele care vor apărea pe pagina noastră de Facebook şi puteţi câştiga o invitaţie la cel mai rock halloween afterparty! Iar dacă nu veţi ghici, vă veţi bucura cu atât mai mult de surpriza live, la concert.

Pentru că ştim că distracţia e mereu mai gustoasă când e împărţită cu prieteni, îţi sugerăm să îi iei alături de tine! Pentru rezervări poţi suna la numărul de telefon 0735.350.350. Preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei. Ne vedem în Route 66 la Halloween Rock Afterparty… trick or treat? 🙂

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top