Concerte Rock

BENETONE Band – LIVE summer madness

UPDATE:

Dragii nostri, va anuntam cu regret ca suntem nevoiti sa anulam concertul din seria LIVE Summer Madness de sambata, 10 august, de la LouLou Beach. O inlantuire de evenimente de ultim moment il pun pe solistul nostru in situatia de a fi nevoit sa paraseasca Bucurestiul pentru cateva zile. Ne pare nespus de rau sa nu fim alaturi de voi, la mare, in acest weekend, dar promitem sa recuperam cu mult-mult classic rock pe 31 august. 
 
Va multumim pentru intelegere si ne vedem la finalul lunii, la LouLou Beach!
–––––––––––-

Pentru că e vară, pentru că adorăm parfumul de vacanță, pentru că ne simțim în elementul nostru doar când atmosfera este incendiară, pentru că iubim marea, pentru că o petrecere pe plajă nu e cu adevărat petrecere până nu gustă din experienţa rockului clasic, pentru toate aceste motive și nu numai… vă așteptăm în număr cât mai mare pe 10 august în Mamaia Nord, la Lou Lou Beach!

BENETONE Band a deschis seria de concerte LIVE la mare! Iar cei prezenți la primul concert vă pot confirma că atmosfera a fost una nebună-nebună. Iar sâmbătă, 10 august, de la 23:00 istoria se va repeta. “Summer of ’69”, “Money for Nothing”, “Rebell Yell”, “Sex on Fire” si “You Shook Me All Night Long” sunt doar câteva dintre melodiile pe care baieții de la BENETONE le vor face să răsune pe întreaga plajă! Intrarea este LIBERĂ!

Te așteptăm alături de noi cu întreaga ta gașcă la concertul LIVE din Lou Lou Beach al BENTONE Band.  It’s madness, I tell you! Madness!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top