Concerte Rock

BENETONE Band LIVE în Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea

Trupa bucureşteană BENETONE Band revine în Râmnicu Vâlcea, imediat dupa Crăciun, pentru a susţine un concert extraordinar de muzică live. Când? Vineri, 27 decembrie 2013. Indiferent de cât de rece se anunţă vremea la final de an, în Aby Stage Bar (Calea lui Traian, nr. 158A), atmosfera va fi cu multe grade peste medie! Asta pentru că de la ora 22:00 vor răsuna cele mai cunoscute hit-uri AC/DC, Bon Jovi, Queen, Michael Jackson, Roger Waters și multe alte piese classic rock – rock’n roll.

BENETONE Band te aşteaptă în Aby Stage Bar, un local care aduce un suflu nou oraşului vâlcean, pentru un concert incendiar de classic rock. Iubitorii muzicii live de calitate se vor simţi în largul lor interpretând alături de Alex Porro, Mircea, Alex şi Edi “Summer of ’69”, “It’s my life”, “Rebell Yell”, “Sex on Fire” sau “You Shook Me All Night Long”.

Te aşteptăm alături de gaşca de prieteni să închei anul cu o petrecere pe măsură! Intrarea este 15 lei, iar rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0761.312.655. Sună și prinde un loc cât mai în față! Vâlcea… Let’s rock the weekend!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top